Chcialbym wiezyc ze powodem byla ta sprzedaz.Ale to tylko 3 k akcji, wiec nie wiem. Sam pogonilem 6k od godz 14 w pakietach po 1k i spadku to nie dalo.
Panowie mam pytanie dlaczego na nizszych poziomach czyli 16-19 pln nie bylo duzych ukrytych zlecen kupna skoro caly czas walkowany jest temat,ze akcje zbiera gruby.Ja dzis sprzedalem wszystko ,piekny zarobek ale zycze zysku Tym, ktorzy kupowali dzisiaj choc ja uwazam ,ze narazie to koniec wzrostow pozdrawiam
i powiedz jeszcze że kupiłeś po 0.1 grosza a sprzedałeś po 24 złote nie rozśmieszaj mnie buahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spodziewałem się że będzie taka odp :) Tym bardziej że piszę tu 1-raz, a czytam (te niekiedy potężne bzdury) od roku. Kupiłem, kupiłem w pakietach odpowiednio po 3,4-3,7-3,8 a najdrożej po 4,00. Będę gonił jeszcze 5k P. kolego, nawet na spadku bo i tak jestem zarobiony mnogo :)
najważniejsze to dobre samopoczucie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poczucie humoru owszem ważne, ale ważniejszy jest fakt że już teraz nie muszę przez min rok palcem nawet ruszyć , zarobiłem na to :) Dla Twojej wiadomości baumala trzymam już ok 1,5 msc, 90k papieru. Ale co tam, najważniejszy dobry humor :)
Malo chce mi się wierzyć ze na tak ryzykownej firmie trxymasz tyle akcji i w dodatku jeszcze piszesz na forum. Znam ludzi którzy inwestują ogromne pieniądze ale nikt nawet nie bawi się w największe fora internetowe bo po prostu dla nich liczy się zysk a nie pytanie ogółu czy w poniedziałek da się cos zarobić czy nie. Tyle w temaci . Część