chciałbyś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale jazda to się dopiero zacznie ta gra się jeszcze nie skończyła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spuścili po bandzie. Ale jazda będzie dalej. Nie piszę tego ,że mnie ubrali, bo zarobek był piękny. Zostało mi 50 szt więc mi to lata. Ale jeszcze będzie jazda. Trzymajcie się ciepło.!!!
Niekoniecznie spadek przy małych obrotach Po 15,50 zl sprzedaz - ok 1000 akcji Po 16,00 zl-ok 300 akcji Po 17,00 zl-ok 400 akcji Po 18,00 zl- ok 700 akcji Czyli spadek o ponad 3 zł spowodowała sprzedaż 1400 akcji A
szkoda, że większość inwestorów z Certusa, którzy się udzielają na forum nie rozumieją, że ten spadek, mimo, że tak niby gigantyczny to żadnej spadek bo został wywołany jedną tysięczną dzisiejszego obrotu
dokladnie, ktos ladowal do wora caly dzien, +50% bylo, ponad milion obrotu a 1 osoba zwalila na koniec dnia kurs... pewnie chcial wystawic na dogrywce aby przestraszyc ale sie pospieszyl o minute i sprzedal pkc, potem wycofal szybko zlecenie co bylo widac :) lol pewnie mu zegarek w domu spieszyl :D
ale ty pierdy piszesz kolego, pewnei masz przy tym niezly ubaw. Koncowka byla zamierzona, ledwie 3 tys akcji z jednego poziomu poszlo i spadlo tak nisko? Pozabierali wcześniej swoje zlecania z K i upuscili pakiecik, przeciez to widać gołym okiem po wykresie.
Chłopie !!! ogarnij się. Nie kumam cyt. "Pozabierali wcześniej swoje zlecania z K i upuscili pakiecik," . Może mnie uświadomisz. !!!, bo na tej spółce chcę jeszcze zarobić. !!!