Próbowałem na chłodno przeanalizować działalność tej spółki i wyszło mi, że nie ma żadnego powodu, żeby cena tych akcji w taki sposób rosła! Żadnej poza jedną - wyjasnieniem podstawowej działalności tej firmy, która jasno deklaruje, że mamy do czynienia z WYDMUSZKĄ!
Przedmiotem działalności Grupy Kapitałowej Certus Capital S.A. jest świadczenie usług mających na celu kompleksową obsługę transakcji na rynku kapitałowym oraz dokonywanie inwestycji własnych. Grupa oferuje usługi w zakresie pozyskiwania kapitału dla firm, świadczenia czynności doradczych oraz podejmuje działania mające na celu propagowanie idei rozwoju rynków kapitałowych, a także edukacji inwestorów i innych uczestników rynku kapitałowego. Ponadto, w ramach własnych zasobów finansowych, Grupa dokonuje bezpośrednich inwestycji kapitałowych.
kolego gdzie byłes jak papier latał po 2-3 zł?? zobacz po ile była brana ostatnia emisja to ponad 5 zł a nie wiesz po ile będzie następna emisja;-) Do tego mają spółke w portfelu co robi takie cudeńka i nedługo będzi edebiut to jest technologia niedalekiej przyszłości. Poczytaj trochę i dopiero dawaj komentarze
chłopie od buraków weź ty się lepiej uprawą roli zajmij bo tutaj to wszystkie dutki przegrasz. zrozum, że papier to nie jest moja żona, kumpel, kochanka nie przywiązuję się do niego po prostu kupuję gdy kreski pokazują wzrost, często nawet nie wiedząc czym się spółka zajmuje wychodzę na tym całkiem nieźle a ty dalej analizuj czy warto
Troche mnie smiesza komentarze ludzi, ktorzy twierdza, ze "spolka nie jest warta swojeje ceny". LOL myslalem ze wszyscy zdaja sobie z tego sprawe i widza ze po prostu odchodzi tu kolejna spekulacja ... na ktorej mozna zarobic xd
i gitara widzę, że się rozumiemy mrzonki o nowej grupie kapitałowej od super innowacyjnych biznesów zostawmy chłopakom czekającym na 500 pln za papier kto rozsądny wie jak rozgrywać taki kwit
człowieku weź pod uwagę fakt, że nikt cię wbrew twej woli nie ubierze to ty jesteś odpowiedzialny za swoje decyzje a nie żadna spółdzielnia, spekuła, święty mikołaj albo ciotka klotka