Tylko kilka osób z tego forum wierzyło w dobre wyniki. 90% sprzedało, gdy ktoś zabawił się kursem. Ale wskaźniki i stale rosnące przychody wskazywały na jedno - że będzie dobry raport.
Pisałem wiele razy - kupiłem 2 miesiące temu po 5,71. Dziś odrabiam i zarabiam. A Wy bez akcji ustawiajcie się w kolejce.
Pozdrawiam Pana GMBH oraz innych Akcjonariuszy którzy nie pękli.
Kierunek teraz może być jeden. Sami odpowiedzciee sobie jaki.
Kurde jeszcze jedno. jak na razie to nie tylko nie jesteś bogaty, ale póki co masz wirtualną stratę. Powtórzę raz jeszcze więcej pokory mniej dziecinady.
Dzięki . Pozdrawiam również . Raport lepszy niż się spodziewałem . Jest szansa że spółka zarobi 10 milionów w całym roku a kapitalizacja ..... 40 milionów . To się musi zmienić .
Piknie, piknie, tyle że piknie było już od jakiegoś czasu a kurs ciągle był w czarnej d... Oby tym razem skończyło się inaczej. Nawet technicznie ładny RGR, w dodatku z luką się wyrysował.
będą i poziomy dwucyfrowe, spokojnie, teraz muszą posprzedawać ci którzy nie trzymają ciśnienia gdy spadło na 4,70, drobnica sprzeda i wtedy ruch do góry :-)
o ja swojego pakieciku nie sprzedam tak szybko , maja średnia nabycia to , 4.96, a chyba dobrze myślę że w 3 kwartale mają tak poziom zysku , to co tu będzie sie działo ja wszyscy mówią że czwarty kwartał jest najlepszy dla tego typu spółek , to jakie w tedy będą zyski , tak więc panowie spokojnie w następnym tygodniu atakujemy poprzedni szczyt 6.20 pozdrawiam ty co mają i tych co kupili .
Ja tu raczej widzę próbę straszenia , ale ten straszący traci mnóstwo akcji . Nie sądzę by się utrzymał . Skończy mu się amunicja . Oczywiście to tylko moje zdanie .
Tak się wpuszcza większego gracza do gry bez emisji akcji. Tu ewidentnie ktoś czekał na te pakiety. Niedługo może się ujawni i będzie wiadomo, kto ile i za ile.
ja w kazdym uszczknalem conieco po 5,3, co bardzo poprawilo mi humor :) Szkoda, ze nie mialem wiecej srodkow na maklerze bo lykalem za tyle ile wolnych mialem...
No moi mili, chyba miałem rację (tzn jeszcze kolejne 2 dni to potwierdzą). Wszystko wskazuje na to, że kilku większych wiedząc że gawiedź i średniacy będą kupować będąc rozjuszonym po raporcie, troche ich stymulując lekkimi podbitkami w górę...wpakowała im do gęby troche papieru na wysokich poziomach a potem elegancko zbiła w dół. W sumie to juz pare razy to przerabialiśmy tutaj. KLASA - pogratulować tym co się tak zabawili.Heh o mały włos jeszcze bym im lukę udało się domknać tego samego dnia. To już byłby hicior :) Nie chwaląc się troche im poprzeszkadzałem :)))
opcje są wg mnie dwie - (1) jeśli w poniedziałek podskoczy min. 15% do ok 6,20 to już tego pociągu nic nie zatrzyma aż do 7,50-8,00. (2) Jeśli nie zrealizuje sie opcja 1 i będzie kolejna podbitka i potem zjazd w dół jak dziś, czyli operacje "dużych na małych", albo od razu domknięcie luki i próba zejścia do 5 to wtedy niestety trzeba z pokorą przyjać fakt że zawitamy okilice 4.
Sam jestem ciekaw jak to będzie. zasadniczo po dniu dzisiejszym juz się wypstrykałem całkowice z kasy żeby bronić tak jak dziś przed zabawa dużych, więc mam nadzieje że znajdzie się kilku następców. Jak nie to trzeba będzie przyjąć na klatę zjazd do 4, następnie znaleźć trochę kaski i dokupic papieru i potem zabawiać się w długoterminowca i kiedyś to upchnąć znów razem z duzymi.Oby nie trzeba było tylko długo czekać. bo licho będzie jak kolejeny rok się kisi
z bólem ale trzeba Panu przyznać rację. Ciekawe jak to się potoczy. Wolałbym żeby kurs dobił do tych od kilku lat wyczekiwanych 30zł i żebym był wreszcie bogaty, a nie ukiszony jak ogórek ;)