• ciagle biorą Autor: ~neli [83.30.9.*]
    ktos liczył ze zebrano ok,,,60mln po 0,01 ,dalej znika wszystko po 0,01 ,CO SIĘ DZIEJE ,wszyscy piszą bankrut ,TO JAK TO JEST ? ktoś jest głupi ,czy dobrze poinformowany ?
  • Re: ciagle biorą Autor: ~ssi [81.26.18.*]
    Też się zastanawiam ostatnio wciąga coś po 0.01 ale chyba 60 baniek to przesadzasz

?
  • Re: ciagle biorą Autor: ~quku [89.74.32.*]
    A co to masz 60mln w kilka miesięcy po 1gr, nic, jedni kupują dają na 2gr a potem widząc że nic się nie dzieje oddają. Tu masz transakcje po kilka lub kilkanaście tyś czy li słabe jak na giełdę i 1gr.
    Przy 5gr były też konkretne obroty i co z tego. Niech 500 osób kupi po 200k akcji ile masz?
    Założę się że to nie zebrała jedna osoba ino rozdrobniony akcjonariat wachluje akcjami między sobą
  • Re: ciagle biorą Autor: ~ww [37.152.18.*]
    ja doliczyłem się tylko 6mln akcji a nei 60 mln
  • Re: ciagle biorą Autor: ~quku [89.74.32.*]
    Dnia 2014-11-15 o godz. 13:25 ~ww napisał(a):
    > ja doliczyłem się tylko 6mln akcji a nei 60 mln

Przy cenie 1gr to niewiele na tyle miesięcy kiszenia
  • Re: ciagle biorą Autor: ~grosz [77.234.43.*]
    Koniec roku się zbliża, trzeba kupić jakieś gnioty a potem jewywalić z początkiem roku, jest w czym wybierać, new wałek to wylęgarnia takich podatkowych gniotów ;)
  • Re: ciagle biorą Autor: ~grosz [178.181.28.*]
    jak w tytule
  • Re: ciagle biorą Autor: ~quku [89.66.237.*]
    Ciągle zrzucają chciałeś napisać bo brali po 2gr pakiety po kilkanaście zł :)
  • Re: ciagle biorą Autor: ~Maestro [31.61.129.*]
    Dnia 2014-11-28 o godz. 11:47 ~quku napisał(a):
    > Ciągle zrzucają chciałeś napisać bo brali po 2gr pakiety po kilkanaście zł :)

to oczywiście typowa zagrywka dziubanie po kilka, lub kilkanaście złotych z prawej (po 2 gr) i ustawianie się tych co jeszcze się nie załapali na kupno po 1 gr po lewej na kupnie (po 1 gr obecnie 532 tys. akcji), korzyść jest w tym przypadku podwójna :
    1. może ktoś kupi grubszy pakiet po 2 gr ????
    2. pod koniec sesji zawsze można wcisnąć po 1 gr , bo to chyba tylko chodzi .....????
  • Re: ciagle biorą Autor: ~start [89.72.27.*]
    nikt nie chce już sprzedawać za 1 gr, brak zleceń sprzedazy za 1 ...
  • Re: ciagle biorą Autor: ~quku [188.147.134.*]
    ja wam mówię coś jest na rzeczy - tylko patrzeć jak ruszymy na następne poziomy
  • Re: ciagle biorą Autor: ~stoper [89.75.121.*]
    ja już odliczam 50,49,48,47.....i lecimu :))
  • Re: ciagle biorą Autor: ~parówa [159.205.201.*]
    PRZECIEZ sprzedawali wam od 20 groszy po troszku nawet wam opchneli mase po 3 grosze i po 2 tez duzo teraz musieli odkupic po 1 grosz -- ciekawe czy juz zapelnili zbiorniki czy jeszcze bedziemy cierpiec 1 grosz -- ale jak wkoncu ruszy z kopyta to 20 groszy minimum
    ruszy , ruszy w końcu ......
    ciekawe czy na koniec sesji (dziś piątek) będzie zrzut ...????
    dla podpuchy było już 1,7 mln na kupnie po 1 gr , .... ale ktoś MILIONIK wycofał ..... bał się , że będzie za bogaty jak sprzeda po 20 gr ....???
    20gr, zejdź na ziemię
    Dnia 2014-11-28 o godz. 14:15 ~quku napisał(a):
    > 20gr, zejdź na ziemię

to "parówa" pisał , że "20 gr to minimum" ja tylko z tego się śmiałem ......
    a po lewej znów ponad 1,5 mln wystawione .... dla podpuchy ????
    A niech sobie będzie nawet 5mln, najwyżej podbiją ktoś zarobi reszta zostanie ubrana to przecież new wałek tu wszystkie chwyty dozwolone :)
  • Re: ciągle ubiorą Autor: ~Maestro [31.61.129.*]
    Dnia 2014-11-28 o godz. 14:42 ~quku napisał(a):
    > A niech sobie będzie nawet 5mln, najwyżej podbiją ktoś zarobi reszta
    > zostanie ubrana to przecież new wałek tu wszystkie chwyty dozwolone :)

zgadza się na Nju Śmiec wszystko jest możliwe (wszystko co złe dla drobnicy),
    a na lewej stronie stopniowo zwiększa się ilość już prawie 1,6 mln stoi , drobnica się ustawia po 1 gr , a pod koniec sesji zleconka te grubsze znikną , a leszczyna po raz kolejny się poubiera .....
  • Re: ciagle biorą Autor: ~parówa [159.205.201.*]
    skoro uwazacie ze jest tak zle to niepowtarzalna okazja mozna sie pozbyc po 1 groszu -- bez czekania dawac chlopaki -- bo zaraz ktos zasypie lub wycofane bedzie zlecenie
    Tu już zbywali się od miesięcy po 1gr :)

Tu jest jeden produkt który nie wiadomo jak się sprzeda czy dobrze czy źle.
    Dopiero za kilka miesięcy będzie widać co jest grane

A skoro jest dobrze to dlaczego nic nie zrealizowano z harmonogramu na 2014 rok?
  • Re: ciagle biorą Autor: ~jodaw [159.205.113.*]
    widzę, że nadal męczycie, zamiast przy piątku cieszyć się, że jest +100% :)
    trochę Was zaniedbuję ostatnio, ale póki co interesuję się mocniej 11-bit, kupiłem tam sporo po 17zł
  • Re: ciagle biorą Autor: ~hahaha [85.193.252.*]
    Nie chwal się bo skoczysz jak tu z reką wnocniku.
  • Re: ciagle biorą Autor: jodaw [109.241.6.*]
    już Ty się o mnie nie martw, zarobię tam sporo, bo są ku temu podstawy, a i tutaj jeszcze zarobię, niech Ci się nie wydaje, że jak teraz jest tak słabo to już będzie zawsze.........
    Dnia 2014-11-29 o godz. 00:12 jodaw napisał(a):
    > już Ty się o mnie nie martw, zarobię tam sporo, bo są ku temu podstawy,
    > a i tutaj jeszcze zarobię, niech Ci się nie wydaje, że jak teraz jest
    > tak słabo to już będzie zawsze.........

Jak zarobisz to dobrze bo należy ci się to po tym jak cię wyrolowano, zawsze coś odzyskasz z straconego kapitału po latach.
    Siedzisz tutaj od chyba 3lat i zawsze piszesz tylko o pozytywach pomijając negatywy które przeważają znacznie.
    Jak ty chcesz zarobić jak kupowałeś akcje po w okolicy 20gr, bo od tamtego czasu tu nawijasz?
    Nie mów że uśredniasz prze tyle lat?
    Czy przez tyle lat nie zauważyłeś że kurs spada z miesiąca na miesiąc, dlaczego?
  • Re: ciagle biorą Autor: jodaw [109.241.6.*]
    jak tu było 0,2 to nawet nie wiedziałem, że taka spółka istnieje
    No to przy premierze pierwszej gry już byłeś :)
  • Re: ciagle biorą Autor: ~janusz [37.30.193.*]
    zazdrość cie zżera że ma te papiery ? bo tak wszystko wszystkim wytykasz, niedługo cie tu zabraknie - albo będziesz piszczał jak baba że to napompowany balon :-)
[x]
NICOGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.