Tu nie ma co brać czy zbierać__tu KANZ musi wejść i pozamiatać po swojemu__i ja myślę, że prędzej czy później tak się stanie, a wówczas te śmieciowe akcje zaczną być coś warte, gdy zaczniemy je przeszacowywać przez wartość KANZa__hmm
Jak zwykle tutaj, możemy sobie tylko pofantazjować zupełnie w ciemno. Ale może powrócimy do tematu, który bodajże prezes Hurtimexu podjął kiedyś w wywiadzie, a więc przejście na główny parkiet (a do tego potrzebna jest przecież odpowiednia kapitalizacja). Zresztą kiedyś tutaj też sugerowano, że poprzez Hurtka Kanz chce wejść na GPW... I to tyle w temacie fantazji. Wprawdzie po coś Kanz wchodził do Hurtimexu, ale jak na razie mgły to nam nie rozwiewa... Tradycyjnie pozdrowienia dla doskonalących się w cierpliwości :-)
chłopaki przestańcie pipcyc.......do kogo wy mówicie ........spokój , cierpliwość, ?????? !!!!!!!!!!!!!!!!!.....................................może nikt nie uwierzy ale ......kilka setek mam w kieszeni ..........i jestem od 5 lat.................w tym temacie ........ położyłem pieniądze na stole i ...........wiadomo.....czekamy..... PO CO GŁUPIA NAGONKA ,LUB WMAWIANIE INNYM O TYM , ZE BEDZIE DOBRZE...........cisza .......cisza...............cisza ..................świadomy,inteligntny,kupi,poczeka- i na pewno nie bedziie odsprzedawał................. po tych kursach to smiech......Wiemy wszyscy o tym ze gdyby jednego dnie był ruch to nikt nie sprzeda poniżej 1,50 złotych......bo to minimum ..............to kwestia jednej decyzji ...... POWIEM JEDNO .....TEN CZAS ...CIERPLIWOSCI JUZ DAWO SIE SKONCZYŁ...... NIE MA CO UDAWAC .... KONKRETY TO PRZESZŁOSC
No więc dobrze__zapewne jesteś mocno tym wszystkim sfrustrowany (to widać) jak my wszyscy. Każdy by chciał odsprzedać te akcje po odpowiednio wysokim kursie, bo w takim celu każdy z nas włożył tutaj jakieś środki, ale jak widać, nie da rady___bo i komu ? Więc zamiast nas atakować i wylewać te narastające frustracje, napisz coś ciekawego o przyszłości tej inwestycji___jaki jest Twój punkt widzenia, bo to, że póki co jesteśmy umoczeni, to widzimy gołym okiem.
Nie pękaj romano, nie jesteś sam. Ja tu jestem od czterech lat i powyżej 100K papiera kiszę w skarpecie. Ale zdecydowałem grać vabank i systematycznie akumuluję. Jak w karnecie nie będzie już akcyjek to małym kosztem pojedziemy w górę. Pozdrawiam!
Kanz, Kanz, Kanz - czytam te farmazony już od roku i co? Lekkie podbitki poniżej 30 gr i znów w dół... Nic z tego nie będzie, a o głównym można zapomnieć...Odbicie może i będzie, ale jak zdołuje do 10 gr lub jeszcze niżej...czasem lepiej wyskoczyć ze stratą i odrobić na innym walorze...
Rozumiem, że to Ty dzisiaj rzuciłeś na lewo swoim pakietem___rozumiem, że skoro Ty zrezygnowałeś (nie wytrzymałeś) to innym nie będziesz bruzdził i odejdziesz z godnością__hehe
Jeszcze dodam, że fajnie być na odpalającym papierze od samego początku__wówczas nie ma strachu, że się zostanie np. ubranym. Na pewno fajnie tym, co trzymali (kisili) 11Bit___teraz zbierają zasłużoną nagrodę__za wytrwałość.
Zresztą tak patrząc na rynek NC, to obecnie wszystkie śmieci latają jak wariaty po kilkadziesiąt/kilkaset %-ent, nie wiedzieć czemu__hehe To może i tutaj zawita w końcu jakiś wiatrak__hehe