Gracze giełdowi są znani ze swoich skłonności do przesądów więc ewentualną korektę łatwo sobie wytłumaczą. Nie będzie to miało związku z datą a jedynie z psychologicznym porem z jakim teraz przyszło się zmierzyć. Zakończenie sesji na plusie otwiera drogę na wyższe poziomy. Zakończenie na minusie zwiastuje mocniejszą korektę. Zatem szable w dłoń bo w przeciwnym razie wkrótce będziemy testować wsparcie na 7.
do apollo i wszystkich innych -ja urodziłem się 13 i jestem szczęściarzem więc dla certusia tez będzie bardzo szczęśliwy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Albo i tak będzie jak mówi Szanowny Kruk :) Ja to się zastanawiam nad jednym a mianowicie do jakiego poziomu dojdzie do walnego i po walnym, gdy będzie wiadomo o co chodzi :)
tu grają DT więc cały czas ktoś kupuje i sprzedaje , po czym znowu próbuje zaliczyć kółko. korekty więc sa co chwile tak jechać można do 20 zł albo i wyżej hehehe
Pięknie poszybował do góry. Bardzo jestem ciekaw, co będzie dalej. Trudno mieć te akcje trzeba mieć silną osobowość. To dobry trening cierpliwości jest :)
Chyba kazdy znas nad tym pracuje. Ale jutro piątek i większość moze juz realizować zyski bo sa naprawdę bardzo duze. Cizko wyczuć ta spółkę jest nieobliczalna. Niewiem sam co myslec