Powtarzam to już praktycznie ostatni moment na zakupy w promocyjnej cenie. Więcej nie powiem. Niebawem otworzycie bardzo ale to bardzo szeroko oczy niedowiarki jedne.
faktem jest że to są ostatnie momenty żeby wejść, zanim rozpocznie nowa perspektywa dotacji z UE. Ewidentnie ktoś od dłuższego czasu zbierał, te podbitki nie były po to aby pożniej sprzedać tylko zdobyć jak najwięcej akcji.
zbierał? chyba kpisz, kilku leszczy sie ubrało pod wyniki a tu zonk, nie ma zysku. Dlaczego dzis nikt nie zbiera, przecież jest taniej niż kilka dni temu?
dlaczego nikt nie zbiera ? tutaj mało kto to kupuje i tak jest praktycznie przez wszystkie sesje. Gdyby nie zbieracz nie byłoby obrotu.Myslisz te podbitki od początku września robili drobni? Na za dużych obrotach to szło do góry,a potem szybki spadek na małych. Papier za mało płynny żeby można był na tym zarobić. Ewidentnie ktoś steruje kursem, przyjdzie czas to poleci na północ
golfik to kolejny pajac po akselu który coś tam wie ale oczywiście nie powie. Gdyby rzeczywiscie coś wiedzieli konkretnego to nie chwaliliby sie na forum tylko po cichu zbierali. Totalny kit. Oni g..no wiedzą.
Oczywiście, że g...o wiem nikt tego nie wie z tego forum.Jestem na giełdzie od dawna gram intuicyjnie nie z książką dużo wygrałem i dużo oddałem.Dobrze 20-go muszę mieć w portfelu Tak sobie napisałem co zrobię a Wy możecie sbie trzymać,kupować lub sprzedawać.
Juz ponad 2 mc od ogloszenia infa o rozmowach z inwestorami moze cos powiedza przed 12 tym lutym czyli raportem za 4 kwartal 2014 bylo by milo by sie kurs ruszyl wreszcie
sadze ze im blizej wyników tym bardziej sie bedzie ruch na papierze wzmagał. Pasowalo by jakies info by podsycić ten plomien (o ile wyniki beda bardzo dobre) . ilu