trzeba byc niespalna rozumu zeby teraz sprzedawac, sam mam strate 72 % wiec jakby nawet ta popierdółka zbankrutowała to jest to bez róznicy , więc trzymam dalej
A ja kupowałem po 73 potem dobrałem jeszcze że średnia to 66.... i też nie sprzedam.... praktycznie się pogodziłem ze stratą.... tylko denerwuje mnie to czekanie mogli by już ogłosić koniec i już a tak zawsze ta złość się odradza bo zerkam na notowania i widzę co się tu wyprawia z kursem:(
Dnia 2014-11-13 o godz. 14:46 ~michal napisał(a): > A ja kupowałem po 73 potem dobrałem jeszcze że średnia to 66.... i też > nie sprzedam.... praktycznie się pogodziłem ze stratą.... tylko > denerwuje mnie to czekanie mogli by już ogłosić koniec i już a tak > zawsze ta złość się odradza bo zerkam na notowania i widzę co się tu > wyprawia z kursem:(
duże straty macie dlatego, że nie stosujecie podstawowej zasady ciecia strat, jest trend spadkowy 10-15 % (zaleznie od tego ile mozesz poswiecic) trzeba sprzeda nie ma ze boli , jak zacznie rosnac w dluzszym terminie zawsze zdazysz dokupic i straty odbijesz, ale was przeraza opcja nagłego wybicia, tez tak kiedys mialem nauczka jest
To są wyniki łączne za trzy kwartały narastająco od stycznia do września. Wystarczy zobaczyć ile zarobili przez pierwsze dwa kwartały. Wyjdzie co narobili w trzecim