Teraz wszystko zależy od Zarządu. Na dwoje babka wróżyła ;) Z jednej strony poprzednia emisja była po 5,3 więc w sumie to chyba wysoka cena ale z drugiej strony to jednak Zarządowi zdarzało się już w przeszłości wykręcić numer akcjonariuszom czemu więc nie mieli by znowu czegoś takiego zrobić... Radzę być ostrożnym w zakupach jutro, przynajmniej do chwili aż się nie wyjaśnienia (pozytywnego) tego co zostało na walnym uchwalone ;)
No, przez chwilę rano było jednak na minusie ;) ale ok, pomyliłem się. Oby mi się częściej takie pomyłki zdarzały ;) Przewidujesz, że w 2 połowie dnia będzie odwrót? Ja czekam na wyniki walnego, teraz zredukowałem liczbę posiadanych akcji, ale jak będzie dobre info z walnego, to chyba wchodzę na całość z powrotem
Wiesz co, ja dużą część tego co miałem sprzedałem trochę poniżej 9, ale jak się wyjaśni co i jak i będzie ok wracam ze wszystkim z powrotem ;) kilka procent w tą czy w tamtą, to już chyba nie robi specjalnej różnicy ;)
Dotychczas, (przynajmniej dwa ostatnie razy) spółka informowała na dzień następny i to po sesji...http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/prof/spolki/info?wlid=17541&strona=3
Też mi się wydaje, że gdyby na walnym coś było nie tak, to już by było wiadomo i byśmy mieli wywalanie a tam mamy na razie lekką korektę a po raporcie to faktycznie może być kontynuacja zwyżek
a teraz sie zastanowcie... czy tak naprawde cena emisji ma jakies znaczenie ? Przeciez i tak jest skierowana do konkretnych inwestorów i ulica nawet 1 akcji z tego nie zobaczy...
no rozumiem kazdy ma swoja strategie po infie z walnego tez zarobisz jesli znow wejdziesz. Mamy teraz widoczne odleszczanie tak jaj wspomniales ale skonczymy raczej na widlach zadko pisze ale jesli mam czas to sobie czytam duzy szacun dla Ciebie mimo ze wieksza czesc sprzedales to Twoje wpisy sa ciagle rzetelne i obiektywne. Pozdrawiam
Dzięki. Sprzedałem większość co miałem ale cały czas tu jestem i jeśli Info będzie neutralne lub dobre dobieram z powrotem. No przyznaję mogłem sprzedać troszkę wyżej, ale na prawdę 10% w jedną czy drugą to już nie ma znaczenia ;) i tak jest przecież pięknie a to potencjalnie może być dopiero początek. Jest mega zainteresowanie duże pakiety latają, gruby zbiera.. wszystko jak najlepiej tylko czekam na info żeby był clear co do fundamentów
Na wzajem! Oczywiście, że pilnuję. Ale zobacz, ta spółka ma wymarzone parametry. Duże zainteresowanie, mały ff 3 inwestorów strategicznych rozwojowa branża pięknie wyrysowany szczyt na 298 zł ;)