• typy na dziś Autor: ~wig20 [83.23.72.*]
    1.91
  • Re: typy na dziś Autor: ~1916 [46.186.1.*]
    1.50 !!!
  • Re: typy na dziś Autor: ~kam [93.105.190.*]
    Zasada rynku jest zachowywac sie zawsze inaczej niz wszyscy mysla;-)
  • Re: typy na dziś Autor: ~wig20 [83.23.72.*]
    spokojnie, nie chwalcie dnia przed zachodem słońca .. o 17:05 się dowiemy o co chodzi .. ;)
  • Re: typy na dziś Autor: ~bre [176.111.132.*]
    co poufne już jawne - a rynek już pozytywnie odebrał przejęcie zatem wg mnie powracamy do 2,35 - 2.40. Wyniki są już w tej cenie
  • Re: typy na dziś Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    ja powiem ile dzis po 17 ;)

zglupialem totalnie, nie wiem czego sie spodziewac, technicznie mozliwe wszystko :P fundamentalnie, male zamieszanie :D

kurde moga zrobic 1,8 a moga 3zl w ciagu kilku tyg,,,, trzeba po prostu byc czujnym ;) i czekac na wyrazny sygnal spadkow lub wzrostów :P
    po raporcie zwała
  • Re: typy na dziś Autor: ~andi [178.36.146.*]
    coś mi się wydaje, że wig20 bardzo na spadek grasz, nic do Ciebie nie mam, ale tym razem obyś się przeliczył :-) ja myślę, że do momentu emisji nowych akcji mogą pompować, spadek po ewentualnej emisji
    kuźwa jakbys wiedział jak bardzo chcialbym by rosło! mam tego towaru od cholery
  • Re: typy na dziś Autor: ~zarobas [83.6.53.*]
    Hehe, masz dużo to dużo stracisz jak będzie spadało.
    Dzisiaj jest senny dzień, (jutro wolne), grają tak byśmy się nie burzyli, że nic nie widzieliśmy, ja też uważam, że to chwilowe.
    Jeszcze w górę pod raport i później w dół, a jak się okaże, że nie będzie emisji to wtedy porządnie w górę, strojenie okiem na sylwestra. Za duże wolumeny były przy spadkach a i nie małe pakiety przy okazji by teraz się to tak szybko odmieniło.
  • Re: typy na dziś Autor: ~swir [87.207.57.*]
    i znowu nie sprzedaja a dzisiaj po2 12 beda walic
  • Re: typy na dziś Autor: ~republika [91.231.247.*]
    na razie mamy tworzącą się formacje trójkąta hossy ale żeby sie potwierdziła biała świeca( dzis) musi byc powyżej zamknięcia pierwszej białej swiecyczyli musi przebić i byc na zamknięciu powyżej 2,28-2,30 - jest to pozytywna formacja potwierdzająca trend wzrostowy
[x]
DUON 0,26% 3,83 2016-04-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.