Tracę już nadzieję. Miałą być siódemka, potem szóstka, a teraz zleciał z hukiem z piątki i mało brakuje, że będzie wart połowę wartości, która jeszcze niedawno była tak realna...
Mam tylko cichą nadzieję, ze nie pójdzie drogą JSW
Nawet odbicie wygląda tak jak wygląda - zdechły kot spadając odbija się wyżej... Od dwóch lat stopa zwrotu na walorze jest ujemna i nic się nie zanosi, by było inaczej. Co jakiś czas grubsi pozbywają się tych akcji, a zainteresowanych na przejęcie ich brak.
Dnia 2014-11-13 o godz. 19:50 ~re napisał(a): > poczekajcie jeszcze na wyniki > > wtedy będzie dopiero LAWINA no to mamy LAWINĘ ale w odwrotnym kierunku
Ha...Ha HA... !!!! Naprawdę się uśmiałem z tym kotem bo to czysta prawda. Normalnie na innej spółce to byłyby duże wzrosty a tutaj?..... prawie jak zdechły kot
Malo prawdopodobne aby sprzedawal w dolku. Raczej spekulacja. Synthos inwestuje w paru miejscach moze za jakis czas ruszy w gore do szczytu daleko - 6.80.
Ta cała giełda to syf. Nie ma kapitału do wzrostów, to spekuła harcuje z jednej spółki na drugą i nie rozgryziesz tego. Trzeba czekać cierpliwie, najlepiej bez papiera.
Ukraina, brak jakichkolwiek wiadomości od spółki i o spółce cisza w mediach, a jeśli piszą to że może wylecieć z WIG20. takie moje zdanie. Podsumowując: Ukraina i brak reklamy.
A ja dodałbym jeszcze zdanie tego anaityka: http://wiadomosci.stockwatch.pl/perspektywy-na-2015-rok-dla-czterech-poturbowanych-blue-chipow,akcje,123196?utm_source=sw_forum&utm_medium=announcer&utm_campaign=announcer
Podniesie się, podniesie. Spójrzcie na wyniki jednostkowe i odpowiedzcie sobie sami na pytania: - skąd Sołowow będzie brał gotówkę na wykupy Rovese, - i jaka w związku z tym będzie dywidenda z Synthosa.
Dnia 2014-11-09 o godz. 22:59 ~Sonia napisał(a): > Tracę już nadzieję. > Miałą być siódemka, potem szóstka, a teraz zleciał z hukiem z piątki > i mało brakuje, że będzie wart połowę wartości, która jeszcze > niedawno była tak realna...
A dlaczego nie pójdzie... ??? Tu wszystko jest możliwe. Kwestia raportu za 4Q. Zobaczymy...
Dnia 2014-11-09 o godz. 22:59 ~Sonia napisał(a): > Tracę już nadzieję. > Miałą być siódemka, potem szóstka, a teraz zleciał z hukiem z piątki > i mało brakuje, że będzie wart połowę wartości, która jeszcze > niedawno była tak realna... > > Mam tylko cichą nadzieję, ze nie pójdzie drogą JSW
A dlaczego nie pójdzie tą drogą... ??? Tu wszystko jest możliwe. Kwestia raportu za 4Q. Zobaczymy...