hahahahaha wczoraj żebrałeś o jhm , dziś żebrzesz o jhm to raczej perełka a śmieciem jestes ty wobec tego:))) spytaj się mirgosa bo wszystko od niego tu zależy ale nie przerywaj swojego ujadania, jestes zabawny desperacie:)))
ja tam widze jak prawdziwe śmiecie o te akcje nawet nocami żebrzą :)))
spytaj się klozeta czy miał racje obiecując mirbud po 0,9, krach na s&p i sprzedaż poniżej 120 mieszkań w 2014 poza tym klozet sam pisał że od 0,40 będzie brać akcyjki JHM musi się nawet juz z prezesową w zakupach ścigach hahahahaha
i dlatego codziennie ujadacie? napewno wiecie lepiej od Mirgosa tylko dlaczego życie temu JHM poświęcacie? kmioty musicie jeszcze nauczyć się naganiać, a trenować powinniscie pod bramą Mirgosa ma już prawie 20 mln akcji, może rzuci wam ochłap
nie dla nich żebraczku te akcyjki, wyj pod bramą Mirgosa on ma miliony ty żebrzesz bo jedyna kasa u ciebie to ta na etacie w tesco:))) a najlepiej weź taboret tylko tak codzienne zmartwienia uleczysz żebraczku
wy zebracie od 3 lat a tu kurs spadł z 1,50 na 0,40 i co ciekawe frajerzyno wyprodukowano 3 razy tyle akcji tak że linka i taboret dla ciebie-tak-buhahahaha
hahaha taboret mamy dla ciebie:)))))))) jak tam mirbud po 0,9 i krach na s&p??? tak obiecywałeś udawałeś też chętnego na zakup jhm po 0,4 nic z tego , dopilnowaliśmy żeby żaden komornik nigdy ci na akcje nie pozwolił ani za 3 lata ani 6 , tylko taboret cie czeka nieudaczniku hahahaha
ważne są akcje które można brac taniej niż sam prezes i na nich wycisnąć 100% ja mam 3 lata, czy wierzyciele partacz instal i sam partacz mają 3 lata? NIE