Miło by było.. Tylko, że skład powołujących (ibiza cafe, wdm....) średnio daje takie nadzieje - kolejny wał pewnie, albo kolejne ubieranie, albo zjazd z nowych złotówek na grosze....
raczej po scaleniu znowu zjazd na grosze, wydaje mi się że właśnie dlatego przez ostatnie 2 lata tego nie robili - mieli naturalny punkt oporu na 1 groszu :) tutaj już lepiej nie będzie - strata z tego kwartału 1,80 mln, od początku roku strata 6,1 mln, w sumie straty skumulowane 156 mln
ale jak ktoś wierzy to niech trzyma, przyszłości nie znam :)
A masz inne wyjście niż trzymać ...? :D Od lat nie można niczego sprzedać ... cikawe dlaczego az na prawie 20zł z 1 gr ...i co otworzy sie na 3 grosze ?
OPTIMUS SIE ROZDZIELAL TO AKCJONARIUSZE DOSTAWALI PO TYLE AKCJI ILE MIELI GRUPY ONET MIALEM 100 AKCJI OPTIMUSA I DOSTALEM I DOSTALEM GRUPY ONET 100 AKCJI TU TEZ MOGA TAK ZROBIC JESLI NOVIAN ESTATE I NOVIAN EUROEPA TRAFI NA NEWCONNECT TO KAZDY MOZE DOSTAC PO TYLE AKCJI NOVIANA EUROPE I ESTATE CO MAJA AKCJI NOVIATUSA TO WDMSA DOSTALA BY MILION NOVIANA ESTATE I EUROPE
scalenie nie 19,4 nie 3,88 tylko 80 gr .brawo spolka naprwde zrobila lasnie wdupe i wdmsa i dykla i innych akcjonariuszy mi tylko zrobili z 5000 ......900 zl a co mowiac z 7 mln dykla moze mu jakis milion zostanie idiota ktory nie umial dopilnowac scalenia z 500000 zrobili mi 1300 zeby spasc ze scalnei 3,88 na 80 gr .