Desperacja co poniektórych akcjonerów nie ma granic.
Za tydzień wyniki -- i tak i tak wyjdzie szydło z wora... Nie szkoda wam pieniędzy na takie drgawkowe ruchy?? Że niby jest super, ale na razie tylko wtajemniczeni wiedzą? Kto się na to nabierze?
Jako że zebrano dwa batony na 55K łącznie a przez cały dzień obrócono 90K to wydaje mi się że to nie jest manipulacja na nabranie leszczy obserwujących.
Co nie znaczy że się coś w fundamentach zmieniło.
Ja zazwyczaj nie próbuję wyszukać jakichś szczególnych mądrości z notowań. Mr Market bywa szalony. Nawet nie bywa, po prostu często przebywa w tym stanie.
Jeśli ruch wynika z tego że po prostu wcześniej za bardzo spadło, to dowiemy się tego pewnie za kilka lat. A jeśli to tylko drgawka zdechłego kota, to dowiemy się pewnie szybciej :)
Dnia 2015-03-16 o godz. 22:02 ~zenon napisał(a): > Bo pojutrze ważne tajemnicze spotkanie ;) Choć to raczej dobra wiadomość dla Skyline Venture, a nie S.A. > > Czekamy na następny tydzień.
Wow, skąd wiesz o ważnym tajemniczym spotkaniu (już jutro jak rozumiem), które jest dobrą wiadomością dla SKL Venture??
To nawet ja prezes o takich rzeczach nie wiem :) :)
gdy każdy śmieć zostanie rozegrany na wszystkie możliwe sposoby. niech wyczyszczą się z budowlanki, o której nie mają bladego pojęcia i rozwiną tematy innowacyjne, odkurzą RN z pogrążonych w apatii osób, którym od dawna nic nie wychodzi i zaproszą farciarzy. wartość dla akcjonariuszy tworzą ludzie, a nie korporacyjne procedury i przepisy.