• Zbieranie akcji Autor: ~madman [94.254.145.*]
    Czyzby ktoś zbierał akcje MAD?
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~krak [46.77.124.*]
    Trwa wyleszczanie :-)

Teraz tylko czekać do raportu a później poczekajmy na kolejny raport i będziemy świętować nasze zyski i dziękować za cierpliwość :-).
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~nowy [79.141.172.*]
    nie wiadomo czy zbiera, ale po wynikach zacznie się duży ruch i zakup akcji.

ja sam cierpliwie zaczekam do potwierdzenia słów prezesa i podsumowania wszystkich dobrych rzeczy, jakie się dzieją w firmie.

po wynikach kupię większy pakiet na dłuższy czas. bo spółka przyszłościowa i rentowna, a jak wyniki będą zgodne z oczekiwaniami to jeszcze jedna z lepszych na new connect.
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~raf_ [148.81.189.*]
    Dziś raport ??
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~franz [46.77.124.*]
    wstrzymanie projektu na 800 koła i przeniesienie na kolejny rok to porażka, przy założeniach 1,5 mln zysku to uciekła połowa zysku ....
    najważniejsze że nie uciekła na zawsze :-)
    a z innej beczki zaobserwowałem drobny ruch na akcjach w kierunki skupywania akcji przez Madkom Sp z o,o, - i nie wynika to tylko ze skupu akcji umowami cywilnymi.

trzeba patrzeć na to czy zarząd nie będzie dalej skupował akcji własnych gdyż to może coś ważnego oznaczać.

reasumując - smutno mi że odwołali prognozy - jednak nie uważam abym się przejechał na tej spółce bo w długiej perspektywie będzie dobra wycena.
    ogólnie poprawili się w każdym calu względem zeszłego roku

• Re: Zbieranie akcji Autor: ~raf_ [31.11.152.*]
    Co się dzieje??

Mamy wystraszonych uciekinierów ?!
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~Hosp [213.192.104.*]
    Raf Promocja trwa nie dawaj do zrozumienia nikomu że źle robi ja zbieram akurat mam trochę kasy i widzę że zbieraczy jest kilku
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~raf_ [31.11.152.*]
    wiem widzę, szkoda że nie mam $ bo chętne bym pozbierał w takiej cenie
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~franz [83.8.154.*]
    pięknie....

http://inwestor.madkom.pl/kolejna-umowa-na-wdrozenie-systemu-sidas-formbuilder

sypcie dalej, wyzbieramy wszystko :-)
    kolejne 200k do przodu
[x]
MADKOM 7,91% 5,05 2026-03-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.