Dziś pięknie wybiliśmy z luki która się już kształtowała od kilku dni bardzo regularnie. To znak że gruby jest z nami i jedziemy razem ku nowym maximom :) Ja się ucieszę, jeśli jutro nie będzie korekty. Jesteśmy wysoko dziś duży obrót nie spodziewałbym się codziennie takich obrotów a piątek tradycyjnie dniem realizacji zysków. Może to i już zmiana trendu chociaż z at wynika, że to jest korekta w długoterminowym trendzie. Wystarczy, jeśli jutro nie będzie głębszej korekty to już będzie pięknie :) Nie wiem, obawiałbym się stwierdzić, czy jutro utrzymamy poziom 6 zł o 5 zł walczyliśmy kilka dni
Lekka korekta przydała by się żeby trochę "schłodzić" walor. Ja nie liczę na 8, tylko 108 ;) Teraz wybijemy wysoko za szybko a potem będzie zjazd po co. Poza tym nic nie wiemy o zapowiedzianej emisji. Jak się dowiemy, że będzie mała i droga, to będzie jazda do góry dopiero. Potencjalnie w rękach Zarządu jest niezła historia. Mamy symptomy zmiany trendu ale sam pisałeś że to jeszcze nie jest zmiana trendu
własnie dzisiaj przebiliśmy się przez SMA 45 na dziennym wiec jeśłi to sie utrzymam to mamy zmianę trendu;-) sta tez dzisiejszy wolumen drobni, troche grubsi sypali a papier poszedł w mocne ręce;-)
W porządku, mi to też wygląda na zmianę trendu, ale moim zdaniem to się musi potwierdzić fundamentalnie. Od 21.10 mamy praktycznie nieprzerwanie wzrosty to coś znaczy. Ten walor już kiedyś miał skok z 5 na 300 zł. Nie twierdzę że tym razem tak będzie
od 15 września to już praktycznie inny walor (jest duuuzo więcej papiera w obrocie) wiec za bardzo nie ma jak tego porównywać, opory w okolicach 10-12 zł jeszcze ok ale potem to już ciezko powiedzieć
I tak i nie, jeśli ktoś to skupi jak wtedy to może być powtórka ale będzie o to raczej trudno. Z drugiej strony tych akcji dużo nie ma na rynku więc to jest wykonalne. Ale to odległa przyszłość. Obroty są zainteresowanie jest i jest dynamit. Ale jeśli gruby skupuje, to pewnie też musi czasami przystopować trochę i myślę że jutro tak będzie
Ja nie naganiam bo kto ma sprzedać i tak sprzeda, ale moim zdaniem tutaj w cale nie chodzi o raport. Gra jest o coś więcej.... duże zakupy na dużych obrotach przez ostatnie dni. Nie zdziwiłbym się jak by w przyszlym tygodniu bylo info o zwiększeniu zaangażowania przez akcjonariusza.... Do tego będzie nowy prezes a to spowoduje wystrzał kursu w gorę