• Oświadczenie zarządu Autor: ~Arnold [31.174.100.*]
    http://gielda.onet.pl/oswiadczenie-zarzadu,18886,257366,1,komunikaty-detal

pisałem, że prezes chce się pozbyć jarosza z pokładu, dlatego go wywalił z firmy. ta firma to zwykła wydmucha, zobaczcie na ich wykres i działalność.

nasz okręcik to przyszłość, namacalny realny biznes z dużymi możliwościami, za rok kurs po 14 zeta, potem wypłynięcie na szerokie wody GPW i dalej w górę

perła jakich mało na NC, tu się zarobił w kilka lat kilkatysięcy procent!
  • Re: Oświadczenie zarządu Autor: ~as [83.9.140.*]
    podobno Uboat Finanse - ma do ściągnięcia z wierzytelności 11 mln PLN
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.235.126.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Oświadczenie zarządu Autor: ~prom [178.235.126.*]

Nie popadajmy w samozachwyt ale uderzmy się w pierś, zamknijmy gęby i dajmy spółce się rozwijać i zarabiać. A myślę że można coś ugrać, zarówno ci co z kursem zjechali w dół jak i ci co kupili z nadzieją.

Amen.
  • Re: Oświadczenie zarządu Autor: ~prom [178.235.126.*]
    (No i jeszcze wątki mi kasują gdzie ja tylko cytuję !)

http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/companiesStatements/info/646261,uboat-line-sa-oswiadczenie-zarzadu

"Obecnie Uboat -Line S.A. jest w trakcie negocjowania kontraktu zmierzającego do przejęcia dużej spółki, wraz z kontraktami które w istotny sposób wpłyną na poszerzenie rynków dla działalności Uboat-Line S.A. Kontrakt opatrzony jest klauzulą poufności oraz zawiera istotne informacje ,które uznane są za tajemnice handlowe. W związku z tym żądanie wyjawienia informacji co do obecnej działalności rozwojowej Uboat- Line S.A. traktujemy jako ingerencje w Spółkę w sposób nieuprawniony i złamanie prawa w postaci ujawnienia informacji opatrzonej klauzulą poufności. "

Jak wynika z oświadczenia zarządu - TUTAJ GRA IDZIE O WYSOKĄ STAWKĘ
  • Re: Oświadczenie zarządu Autor: ~beaver [150.254.191.*]
    ostatni raz tak tanio... , raport pokaże co nieco, choć jak to co piszą tu jest w połowie przynajmniej prawdziwe no to będzie można sporo zarobić
[x]
UBOATLINE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.