Ciekawe, będzie wyciąganie na koniec?. Do wyników zostało 4 sesje, ale poniedziałek może być senny. Po wolumenie to nie bardzo na RGR pasuje, ale kształt jakby podobny.
witam was inwestory przepraszam ze zasmiecam ale to wszystko co zasmieciłem własnie macie w realu, rgr jest widoczne i piekne dla osłody nie wiem co wam napisac nawet jak podciagna to jutro moga wiecej spuscic bo idzie wolne czyli marazm do srody a widze ze ktos wali jak najety co pisałem oby tylko te 2zł wytrzymało ale to giełda nie ma madrych spadam na cig, juz nie zasmiecam
Wyniki jak wyniki, może się znów ruskich boją, bo USA na czerwono i u nas też się jakoś czerwono zrobiło i to coraz mocniej, a weekend się zbliża, a rosjanie to są wtedy najaktywniejsi. Zima idzie ile to mogą w okopach bezczynnie siedzieć
Potwierdzam słowa @zarobasa, umówione przewałki dla podbicia wolumenu, autoamaty ustawione co do milisekundy. Nic nie stało na 2.16 a jednak spółdzielnia sobie wymieniła, praktycznie arkusz nie zdążył pokazać ani na K ani na S, że leży coś na 2.16, ale transakcje poszły.
Przecież 80% transakcji to wymiany miedzy jednym podmiotem ;) trzeba być ślepym żeby tego nie widzieć. Jakaś spółdzielnia robi co chce z kursem przesypując sobie z woreczka do woreczka, zachowując mniej więcej ta sama ilości akcji posiadanych przez siebie ;)
O wyniki bym się nie martwił. Może szału nie będzie (bo duon mógł uzupełniać zbiorniki na zimę tanim gazem) jednak IV kwartał 2014 i I kwartał 2015 powinny być mega dobre przez tani gaz! Porównajcie sobie ile % spadła cena gazu r/r ;) weźcie pod uwagę większa ilośc odbiorców gazu r/r dodajcie znacząco większa liczbę klientów energii elektrycznej ,,,,, co wam wychodzi? ;)
Co się odwlecze, to nie uciecze. Co poniektórzy kręcili nosem na wyrysowujące się prawe ramie - podobno było zbyt koślawe i mało wyraziste. Teraz robi się coraz ładniejsze i coraz bardziej wiarygodne. Przy 2,10 zrobi się ciekawie: albo negacja, albo potwierdzenie formacji RGR