...spójrzcie - tak ja to widzę na dziennym... http://zapodaj.net/cce834be8dd51.bmp.html
... jako się rzekło jesteśmy w kanale wzrostowym (czerwone kreski), a długoterminowo między zielonymi...
... mały ale kluczowy oporek na poziomie około 90gr (środkowa zielona)- ostatnio się odbiliśmy od 0,89. Dalej poważny opór na poziomie 1,00 (z października 2013)... jeśli przebijemy to jedziemy na poziom 1,30 - poziom oporu długoterminowego trendu wzrostowego (górna zielona), pokrywająca się z 76,4% zniesienia fibo i możliwy odwrót - jeśli to przebijemy to... kolejne opory 1,60 i 1,90 dopiero...
... a wracając... jeśli nie przebijemy 0,90-1,00 w ciągu 1-2 tygodni to wypadamy z "czerwonego" kanału lecimy na 50-60... (dolna zielona)
107 059 (1) - tyle ktos chce kupic po 0,78zl - dawno tego nie widzialem wiec cos sie dzieje...gdyniak moze uda sie wyjsc przed swietami z papiera z zyskiem :)
... kto wie... do końca roku dwie opcje... albo spory zysk i trwałe wybicie grubo ponad 1 zł albo znowu bujanie na grosikach... kiedyś ktoś tu pisał o formacji filiżanki z uchem... właśnie eleganckie ucho kończy się rysować ;)
...ale bzdurę napisałem... shame, blame... ;) ... a ojciec mówi - po pijaku gęby ni otwieraj...
Oczywiście od stycznia do września było to 0.71 eur na akcje ale przypadające na niespełna 18 mln akcji. Widocznie tyle zostało objętych do końca 3kw.... Co istotne nie cała kwota opisana jako zysk to wplywy z emisji... Znaczna część to środki wynikające ze skurecznej restrukturyzacji. Tak czy siak wygląda to już nieźle. Myslę że ten raport pozwoli przekroczyć magiczne 1 pln...
"an exclusive license agreement for the production of modular homes in Europe with advanced plans to offer fast and qualitative residential productions for Swedish and foreign municipalities aimed for youth/students, elderly and immigrants."
to ciekawie wyglada plus info
"We are dynamically positioned with a good portfolio of projects, which are continuously refined and renewed."
Zawsze takie komentarze obarczone asymetrią informacji ale wygląda optymistycznie
"Magiczna kula" mówi .. zabawa zaczyna się od nowa :) ... jak widzę na parkiecie pozostały 3 - 4 osoby, ale to borze spokój cisza, niby brak obrotu a akcji z parkietu ubywa.
Sytuacja spółki jest dość stabilna można powiedzieć że "czeka" na wejście inwestora i wtedy pozostanie na parkiecie 10% akcji, a jak to się stanie to mnie nie będzie stać na kupno 100 szt akcji za jednym zamachem :)
I tak tu teraz będzie cicho i spokojnie nie sądzę żebyśmy przeciwko sobie zagrali akcjami, pozostali tylko wierni Spółce :) Z sentymentem przyglądam się analizie wykonanej w marcu 2013 roku, za szarlatana wtedy byłem brany :)