" Transakcja doszła do skutku w wyniku wzajemnego potrącenia wierzytelności"
Komuś Emmerson był winien kasę. Przeksięgował za długi 195 tys. akcji EMMWH wartych 819 tyś zł. Teraz ktoś (podejrzewam, iż ... ) jest ich właścicielem. Wnet powinniśmy mieć stosowny komunikat z EMMWH. Sytuacja zaczyna się klarować.
jak by sie okazalo ze to Astoria dostała te 195 000 akcji to bylo by to rozegrane po mistrzowsku. Wiedzac ze ma dostac tyle akcji poswiecila swoje 60 000 aby kurs nie poszedl w gore i aby mogla po nizszej cenie dostac te akcje. Jak sie dowiemy kto jest posiadaczem tych 195 000 to mamy sytuacje wyjasnioną i witamy 15 zł w 4 dni...
Obstawiałbym informację w przyszłym tygodniu aby dobrze rozpoczęli przyszły tydzień. Możliwe, że Astoria rozegrała takie zagrania co nieźle im się przełoży na zyskach. Po dniach wielu nagabywań jak będzie tutaj źle, wszystko zaczyna wracać do właściwego stanu
i po co wlazłeś na ten wątek? Jak zwykle popisales kilka zdań typu "masło maślane" które nic nie wnosza do dyskusji. Chłopie, prosze przestan juz pisać na forum EMMWH
chcąc wejsc na glowny muszą rozbujać akcje do 50 zł... nie mają wyjscia... pewnie dlatego od tygodni zbierali akcje z rynku biorą ulicę na "przeczekanie". Im mniejszy FF tym latwiej windowac kurs...
Holender - lepiej ty przestań pisać swoje nic nie wnoszące posty. Ja cały czas twierdziłem, że będzie tutaj dobrze gdzie każdy zaprzeczał temu karcąc mnie, a teraz kto miał rację ? Teraz dobrze inwestować w akcje bo nie długo może dojść do takich granic, że tanio się nie kupi