Witam Panie i Panowie :) Kolejny tydzień powoli się zbliża ku końcowi. Na kursie mamy obecnie konsolidację w okolicach 1,50, kto miał sypnąć już sypnął w tych cenach i obecnie to wygląda podobnie jak przy kursie 1,10 gdzie też sporo zbierane było (na tyle sporo na ile podaż dawała :) ) Niedługo raport za 3 kwartał a w tym kwartale spłacili przed terminem 2 mln zadłużenia czyli wynikałoby z tego, że w 3 kwartale pojawił się porządny zysk i porządna gotówka w firmie. 4 kwartał zapowiada się zdecydowanie ciekawiej bowiem mamy obiecane pierwszą kasą z olbrzymich ostatnich kontraktów jak tez już infa były o odbiorze kolejnych inwestycji. To wszystko skłania do refleksji, że nadchodzące święta będą bardzo wesołe :) To mówiłem Ja Wasz Misio Inwestor
Jak myślisz ile będzie za po roku? trochę się boje kupic po wzroście 100% w kilka miesięcy ale obserwuje i czekam na większe o broty bo teraz raczej spadek czy nie?
Observer decyzję o kupnie lub nie akcji musisz sam sobie podjąć. Dla jednych ten poziom i wycena spółki na poziomie 8 mln pln to śmieszność (tak dla mnie i paru znajomych ) inni natomiast siedzą i przekonują innych że jeszcze dzisiaj 80 groszy :D Jeśli dla Ciebie ta spółka po informacjach jakie z niej płynął jest warta 8 lub mniej mln PLN to nie tykaj bo to balon jeśli znacznie więcej to na co czekasz ? a jeśli nie potrafisz tego przetrawić we własnym umysle albo nie masz cierpliwości idz szukać gdzie indziej szczęscia :) Twoja kasa Twoja decyzja, Twoje zyski , Twoje straty ja tylko komentuje to co spółka ogłasza i to co widzę a no i czasami coś podbieram z arkusza :D Pozdrawiam To mówiłem Ja Wasz Misio Inwestor
Info o spłacie zadłużenia jest z 14.10 więc chyba spłacili to zadłużenie w IV kwartale a nie w III. W każdym razie kasa do spółki wpłynęła i zysk za III a na pewno za IV kwartał powinien być duży.
Dnia 2014-11-05 o godz. 16:45 ~gk napisał(a): > Info o spłacie zadłużenia jest z 14.10 więc chyba spłacili to > zadłużenie w IV kwartale a nie w III. W każdym razie kasa do spółki > wpłynęła i zysk za III a na pewno za IV kwartał powinien być duży. Przecież napisał ze w październiku spłacili. A jak spłacili w X to znaczy ze w IX była kasa na koncie. Czyli zysk i co więcej dodatni cash flow. Logiczne. Spłacając kredyt poprawili wskaźnik zadłużenia do kapitałów własnych.
po pierwsze: jeszcze normalnie możesz się wypowiadać publicznie ? :) Po drugie 10 czy 15 zeta może będzie za jakiś czas a może nie - tego nikt nie wie natomiast twoje pewne 80 groszy jakoś coraz dalej na horyzoncie a przecież ewidentnie pisałeś już xx razy że "dzisiaj 80 groszy " :) Po trzecie skąd wiesz że nie kupuję ciągle ? :) Idzi i pooddychaj spokojnie póki jeszcze ten spokój jakikolwiek masz ;) To mówiłem Ja Wasz Misio Inwestor
A Ty ewidentnie publicznie twierdziłeś, że będzie 15 zł! ;-) Czyż nie tak było?? Tydzień temu kurs był na 1 zł ja natomiast pisałem o 80 gr tak więc prawie dobrze trafiłem. Dalej twierdzę, że wzrostów nie będzie dalszych......... cóż każdy ma prawo do własnego zdania o czym ty chyba ewidentnie zapominasz!! Ale czas pokaże kto ma rację!!! Do raportu pozostało już mało czasu tak więc czekamy!!
Nikt nie pisał ,że 10 czy 15 zł będzie już , dzisiaj , w tym tygodniu , czy nawet w tym miesiącu. Natomiast ty bezustannie powtarzałeś te swoje 0,8 . Spółka ma ogromny potencjał wzrostowy i tylko ktoś taki jak ty nie potrafi tego dostrzec , dlatego taki marny z ciebie inwestor i dlatego wszyscy kpią z ciebie.
Ok dobra takie masz zdanie i go szanuję. Ja mam inne zdanie i może błędne ale mam. Przynajmniej nie jestem zmiany w zależności od tego jaki mamy kurs. Pozdrawiam
Przy 1,5 pisałeś, że konsolidacja i kto miał ten już sypną............... widzisz jak się mylisz!! Teraz kurs 1,18 co ewidentnie świadczy o Twoim poziomie.............. Grasz na Onecie czy jak??
Ja już swoje zarobiłem na 11Bit. Teraz tam spadek. Wczoraj sprzedałem resztę posiadanych akcji 11Bit. Tak więc nie martw się o mnie koleżko! Sowicie zarobiłem