przepraszam za to że byłem taki infantylny ... to po prostu frustracja wywołana tym że straciłem swoje oszczędności .. a tak dokładnie do obsrałem się na samą myśl jak mogłem kupic akcje takiej spółki ... to tak jak bym ulokował kapitał np w amber gold... przepraszam że namawiałem i zachęcałem innych do kupna tego śmiecia ...
co chcesz rozliczać? jaką stratę? Ludzie wy wogóle wiecie, co robicie na tej giełdzie? Spólka przestanie być notowana, to nie znaczy że upadnie. Sieją was czy jak?
Zmiana terminu publikacji raportu rocznego Spółki za 2013 rok - korekta Zarząd Spółki Nemex S.A. z siedzibą w Warszawie („Emitent”) przekazuje informację o zmianie raportu bieżącego nr 56/2014. W wyżej wymienionym raporcie bieżącym błędnie została podana data publikacji raportu rocznego za rok 2013.
Zarząd Emitenta niniejszym informuje, że zgodnie z ustaleniami z Giełdą Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. raport roczny za 2013 rok zostanie opublikowany w terminie do dnia 14 listopada 2014 roku.
Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na NewConnect".
Osoby reprezentujące spółkę: Urszula Langer - Prezes Zarządu
tego raportu raczej nie będzie ale kto wie za kasę można wszystko . nawet jak zdołają go zrobić to to nic nie zmienia w sytuacji spółeczki perełki. Jak otworzą notowania to kurs ładnie poleci
inne gwiazdy giełdy nadrukowaly papierów miliardy spolki pana Patro i jakos kreca a tu nadrukowali i ch...j wielki. To jak ma i tak nie być to po co te raporty podaja, wystarczylby jeden o upadlosc.