• ja również przepraszam Autor: ~ghc [46.170.211.*]
    przepraszam za to że byłem taki infantylny ... to po prostu frustracja wywołana tym że straciłem swoje oszczędności .. a tak dokładnie do obsrałem się na samą myśl jak mogłem kupic akcje takiej spółki ... to tak jak bym ulokował kapitał np w amber gold... przepraszam że namawiałem i zachęcałem innych do kupna tego śmiecia ...
  • Re: ja również przepraszam Autor: ~xyz [46.182.100.*]
    czy w wypadku wycofania spolki z giełdy jak rozliczyć strate? dla pocieszenia darek tez zostanie z makulatura.
  • Re: ja również przepraszam Autor: ~ghc [95.40.151.*]
    co chcesz rozliczać? jaką stratę? Ludzie wy wogóle wiecie, co robicie na tej giełdzie?
    Spólka przestanie być notowana, to nie znaczy że upadnie. Sieją was czy jak?
  • Re: ja również przepraszam Autor: ~zyx [46.182.100.*]
    może.......

Zmiana terminu publikacji raportu rocznego Spółki za 2013 rok - korekta
    Zarząd Spółki Nemex S.A. z siedzibą w Warszawie („Emitent”) przekazuje informację o zmianie raportu bieżącego nr 56/2014. W wyżej wymienionym raporcie bieżącym błędnie została podana data publikacji raportu rocznego za rok 2013.

Zarząd Emitenta niniejszym informuje, że zgodnie z ustaleniami z Giełdą Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. raport roczny za 2013 rok zostanie opublikowany w terminie do dnia 14 listopada 2014 roku.

Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na NewConnect".

Osoby reprezentujące spółkę:
    Urszula Langer - Prezes Zarządu
  • Re: ja również przepraszam Autor: ~abc [46.170.211.*]
    tego raportu raczej nie będzie ale kto wie za kasę można wszystko . nawet jak zdołają go zrobić to to nic nie zmienia w sytuacji spółeczki perełki. Jak otworzą notowania to kurs ładnie poleci
  • Re: ja również przepraszam Autor: ~zyx [46.182.100.*]
    inne gwiazdy giełdy nadrukowaly papierów miliardy spolki pana Patro i jakos kreca a tu nadrukowali i ch...j wielki. To jak ma i tak nie być to po co te raporty podaja, wystarczylby jeden o upadlosc.
[x]
NEMEX -25,00% 0,03 2015-10-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.