• Jest umowa Autor: ~hm [80.53.156.*]
    Zawarcie istotnej umowy
    2014-11-04 13:09 A
    A+
    A+

Zarząd SferaNET S.A. ("Spółka", "Emitent" ) z siedzibą w Bielsku-Białej informuje, iż w dniu 03 listopada 2014 r. Spółka podpisała umowę ze spółką SGT S.A. z siedzibą w Katowicach przy ul. Ligockiej 103 („SGT”), reprezentującą branżę IT.

Przedmiotem umowy jest współpraca Stron w zakresie świadczenia Usług Multimedialnych w oparciu o infrastrukturę należącą do SferaNET S.A.. Umowa w szczególności opisuje sposób dostarczania do abonenta przez SGT Usług Telewizyjnych będących elementem pakietu Usług Multimedialnych (na bazie udzielonego pełnomocnictwa od SGT jako dostawcy usługi, Emitent upoważniony jest do zawierania, rozwiązywania i zmiany umów trójstronnych z abonentami).
    Wartość umowy nie została określona z uwagi na fakt, iż jest uzależniona od ilości klientów jaką SferaNET uzyska w ramach oferowania usług telewizyjnych. Umowa została zawarta na czas nieokreślony, z sześciomiesięcznym okresem wypowiedzenia.
    Informacja została uznana za istotną ponieważ niniejsza umowa może istotnie wpłynąć na wyniki finansowe spółki.

Podstawa prawna: §3 ust. 2 pkt 2) Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
    Źródło: NewConnect - komunikaty spółek (EBI)
  • Re: Jest umowa Autor: ~hm [80.53.156.*]
    myślę .że inwestycja długoterminowa przyniesie duży zysk - spółka o silnych funadamentach
  • Re: Jest umowa Autor: ~Eklund [150.254.191.*]
    Ponad 500 tys gotówki operacyjnej za 1 półrocze, coraz bardziej mi się podoba, wczoraj wziąłem trochę w ciemno parę sztuk, ale podoba mi się coraz bardziej, problemem jest brak popytu na całym newconnect, gdyby przyszła prawdziwa hossa to mielbyśmy tu 5 albo i nawet 10
[x]
SFERANET 0,00% 4,42 2023-07-07 09:02:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.