żartujesz sobie -- patrzysz na zlecenia które się nie zrealizują??? ty jesteś poważnym inwestorem ??? czy niedzielnym kierowcą ? teraz to można sobie wystawiać wszystko jak się chce (nawet zwalić kurs teoretycznie o 90% wystawiając zlecenie za 300 zl :) ------- jak odwieszą w dobrej cenie to pogadamy
Jakie odwieszą????? Raportów nie ma bo nie ma kasy dla księgowego! Widziałeś żądanie wykupu obligacji???? A zlecenie się nie realizują bo nikt tego kupić nie chce inwestorze-marzycielu. Trzeba było złożyć zlecenie KUPNA i kupić sobie tego miodu ile dusza zapragnie. Zresztą.... tutaj powinien wkroczyć conajmniej KNF.
Takich wydmuszek jest już za wiele. Kto je bedzie trzymał i poco komu sprzeda kiedy przyjdzie do nas trend wzrostowy-prawdziwy po likwidacji ofe może nigdy . Nic nie brać odpocząć od rynku od czterech lat powtarzam. Kto musi mieć ciągle akcji musi przegrać. Należy mieć tylko przez 10% czasu akcje a przez 90 kasę na lokacie .
ok, przeanalizowałem i się zonanizowałem i stwierdziłem żę ta firma to większy syf niż ja sam. Zwracam wszystkim honor i przepraszam za głupie wpisy. na koniec tylko napiszę : BANKRUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!