Jeżeli dobrze obliczyłem to od października mają 4,5 mil Euro tj.około 18,9 mil złotych plus wczorajsze 1,4 mil złotych pewnie na innych marżach to razem z III kw. daje super wynik chyba że się pomyliłem to poprawcie proszę.
Zarząd Mega Sonic S.A. ("Emitent", "Spółka") informuje, że Emitent otrzymał w dniu 27.11.2014 zamówienie od jednej z wiodących sieci handlowych na dostawę multimedialnego sprzętu telekomunikacyjnego na kwotę netto 152.070,- EUR. Jest to kolejne zamówienie złożone w ramach umowy ramowej Mega Sonic S.A. z tym Partnerem
Dostawa przedmiotu umowy przewidziana jest w terminie do 28 listopada 2014 r.
Pozostałe zapisy nie odbiegają od warunków rynkowych stosowanych w tego rodzaju umowach.
Umowa zakwalifikowana została jako istotna z uwagi na fakt, że jej wartość przewyższa 20% wartości przychodów netto ze sprzedaży Emitenta za okres ostatnich czterech kwartałów obrotowych.
Podstawa prawna: § 3 pkt 2 ppkt 2) Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku New Connect".
Kurs na kotwicy moim zdaniem...tylko duzy popyt moze ja zerwac.Moze sie nam wydawac, ze rosnac musi i bedzie ale my widzimy tylko poszewke na koldrze a prawdziwa akcja rozgrywa sie pod koldra
Kolejne kontrakty wplyna na wyniki ale wzrostow nie gwarantuja....w malej spolce szczegolnie jest ekspozycja na nieprzewidywalnosc...mam akcje i nie mam pojecia co bedzie dalej
Nadmienie, ze mam bliskich znajomych, ktorzy znaja dosc dobrze wlasciciela z jednej spolek na NC i powiem tylko....ze potrafi oszukac nawet najblizszych znajomych.Dlatego we wsztstko watpie -jak to Marks powiedzial....sa kontrakty jeden za drogim a wycena moze siegnac bruku.Po prostu juz dawno przestalem emocjonalnie podchodzic to sprawy
przy tak niskiej kapitalizacji to każdą umowę muszą upubliczniać, a spółka mała i mały ff więc trzeba mieć cierpliwośc a zostanie ona sowicie wynagrodzona bo branża fajna.
to mamy inwestora strategicznego?...tak jakos nagle na marginesie innej informacji sie dowiadujemy...Czy ktoś wczesniej czytał, slyszał o nim...to ten co objał 128tys akcji za 128tys.zł...?..tyle zamówien sie posypało ostatnio...moze trzeba za nie zapłacic ;-)
dzisiaj b.duze obroty...i mamy nowego czlonka..ciekawe czy to ten przedstawiciel inwestora strategicznego...ciekawe jak sie zachowa były wiceprezes..mam tu na mysli pakiet akcji jai posiada...sporo sie dzieje