• info Autor: ~xxx [83.26.171.*]
    kolejna umowa na 364 tys. euro
  • Re: info Autor: ~fan [46.115.152.*]
    I tak dalej ladny koniec roku sie zapowiada bo firmy przeważnie czekają do 4 kwartslu z inwestycjami
  • kiedy UPADŁOŚĆ tego Śmiecia ? Autor: ~xxx [178.37.28.*]
    j.w.
  • Re: kiedy UPADŁOŚĆ tego Śmiecia ? Autor: ~fan [46.115.152.*]
    W następnym tygodniu powinno zostać ogłoszone

• Re: info Autor: ~Mesner [89.75.121.*]
    dziś kolejne
  • Re: info Autor: ~xyz [159.205.211.*]
    To nie jest kolejna umowa to jest zupełnie inna umowa odbiorca jest inny oraz sprzęt dostarczany to jest super info
  • Re: info Autor: ~Yeti [37.128.117.*]
    Jeżeli dobrze obliczyłem to od października mają 4,5 mil Euro tj.około 18,9 mil złotych plus wczorajsze 1,4 mil złotych pewnie na innych marżach to razem z III kw. daje super wynik chyba że się pomyliłem to poprawcie proszę.
  • Re: info Autor: ~benben [83.21.40.*]
    Kontrakt mają z INPOSTEM. 6 złotych za akcję na koniec roku bardzo prawdopodobne.
    Zarząd Mega Sonic S.A. ("Emitent", "Spółka") informuje, że Emitent otrzymał w dniu 27.11.2014 zamówienie od jednej z wiodących sieci handlowych na dostawę multimedialnego sprzętu telekomunikacyjnego na kwotę netto 152.070,- EUR. Jest to kolejne zamówienie złożone w ramach umowy ramowej Mega Sonic S.A. z tym Partnerem

Dostawa przedmiotu umowy przewidziana jest w terminie do 28 listopada 2014 r.

Pozostałe zapisy nie odbiegają od warunków rynkowych stosowanych w tego rodzaju umowach.

Umowa zakwalifikowana została jako istotna z uwagi na fakt, że jej wartość przewyższa 20% wartości przychodów netto ze sprzedaży Emitenta za okres ostatnich czterech kwartałów obrotowych.

Podstawa prawna: § 3 pkt 2 ppkt 2) Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku New Connect".

i kolejne:))
  • Re: info Autor: ~koczek [193.105.122.*]
    a ja mam taka refleksje...spływają zamówienia, kolejne kwartały pewnie beda bardzo dobre..ale czy to powód by akcje rosły
    ..no nie..to nie jest wystarczający powód...musi byc popyt na akcje
    I co, będziemy stali w miejscu a komunikaty lecą jak z rękawa. Czy myślicie, że wyniki za tym nie pójdą ??
  • Re: info Autor: ~koczek [46.186.39.*]
    Kurs na kotwicy moim zdaniem...tylko duzy popyt moze ja zerwac.Moze sie nam wydawac, ze rosnac musi i bedzie ale my widzimy tylko poszewke na koldrze a prawdziwa akcja rozgrywa sie pod koldra
    tak dla przypomnienia dzisiaj było kolejne info ;)
    A kapitalizacja spółki 3.7mln
    1.2mln akcji i FF 36% ktoś to kiedyś wykorzysta !!!!!!!!
    Kolejne kontrakty wplyna na wyniki ale wzrostow nie gwarantuja....w malej spolce szczegolnie jest ekspozycja na nieprzewidywalnosc...mam akcje i nie mam pojecia co bedzie dalej
    Nadmienie, ze mam bliskich znajomych, ktorzy znaja dosc dobrze wlasciciela z jednej spolek na NC i powiem tylko....ze potrafi oszukac nawet najblizszych znajomych.Dlatego we wsztstko watpie -jak to Marks powiedzial....sa kontrakty jeden za drogim a wycena moze siegnac bruku.Po prostu juz dawno przestalem emocjonalnie podchodzic to sprawy
  • Re: info Autor: ~plex [79.184.9.*]
    przy tak niskiej kapitalizacji to każdą umowę muszą upubliczniać, a spółka mała i mały ff więc trzeba mieć cierpliwośc a zostanie ona sowicie wynagrodzona bo branża fajna.
    to mamy inwestora strategicznego?...tak jakos nagle na marginesie innej informacji sie dowiadujemy...Czy ktoś wczesniej czytał, slyszał o nim...to ten co objał 128tys akcji za 128tys.zł...?..tyle zamówien sie posypało ostatnio...moze trzeba za nie zapłacic ;-)
    kolejna umowa. Dzisiaj jakieś większe obroty ;)
    dzisiaj b.duze obroty...i mamy nowego czlonka..ciekawe czy to ten przedstawiciel inwestora strategicznego...ciekawe jak sie zachowa były wiceprezes..mam tu na mysli pakiet akcji jai posiada...sporo sie dzieje
    zacznie się sporo dziać jak przebijemy 3.4zł
  • Re: info Autor: ~SAABM6 [37.152.19.*]
    Podsumujcie sobie umowy to zrozumiecie jak bardzo spółk jest niedowartościowana względem innych spółek z segmentu
    Ja liczyłem do końce października a może początku listopada i było około na 50mln zł, potem się poddałem ;))

[x]
MEGASONIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.