ale ty kurde jesteś marudny, biegasz po tych wątkach i przeżywasz jak baba okres....
Kończę panowie i panie moją przygodę z tym forum, bo jak się to czyta to nie wiadomo czy śmiać się, czy płakać? Wam marzy się 6 a może i 10 a parę kilo robi barierę nie do przejścia.
Tak jak pisałem wcześniej, jak się komuś nie podoba niech sprzeda/kupi i przestanie marudzić. A ostatecznie zostanie tu tylko garstka............Do zobaczenia przy..........
Niepotrzebnie się unosisz, podobnie kiedyś zbulwarsował się Akcjonariusz, jak masz coś sensownego to pisz, chętnie poczytam, odpiszę, podzielę się jakimiś normalnymi spostrzeżeniami, bo to ma sens. Tak jak kiedyś pisałem piaskownica dla dzieci.
Akcjonariat na tej spółce jest bardzo rozchwiany emocjonalnie . Jak spółka rośnie to widzi wysokie poziomy notowań a jak spada to widzą koniec ,rozpacz,krew i łzy . Trzeba się zdecydować czego się oczekuje od tej inwestycji i spokojnie czekać na rozwój wydarzeń albo faktycznie sprzedać akcje i mieć spokój . Ja też jestem zniesmaczony , że notowania póki co tak wyglądają jak wyglądają , ale wszystko jest zmienne w czasie . Pytanie jak długo trzeba będzie czekać na tą zmianę ?
Kurs to już dawno powinien był wystrzelić, bo wskaźniki b.niskie, a perspektywy rozwoju spółki co najmniej b.dobre. Co do zysku za 3Q to trudno uwierzyć, że wyniosą aż 1,9M, oby! Osobiście stawiam na 0,9-1,2M
liczę na dobre wyniki wystarczy pośledzić przez jakiś czas sprzedaż na allegro i zmienność zatowarowania na stronach tfo. Moim zadaniem firma nie dowartościowana przez rynek, wskaźniki mówią same za siebie, dodatkowo technicznie tez to dobrze wygląda. Widać że firma się rozwija i radzi sobie na bardzo dynamicznym i perspektywicznym rynku, ma dobre umowy kooperacyjne i dobre kanały dystrybucji i ciągle nowe produkty w dobrych cenach, w końcu stale wzrastająca sprzedaż z Q na Q. Dolara raczej bym się nie obawiał bo przecież dotyczy wszystkich towarów liczonych w dolarze - czyli konkurencji też.
1900 tys PLN byłoby rewelacyjnym wynikiem za 3Q, czyli za jeden ze słabszych obok 2Q kwartałów. Jeśli jednak ta infomacja nie jest prawdziwa, a jedynie pobożnym życzeniem, to ja obstawiam zysk netto za 3Q na ok 1500 tys PLN ;)
Większość napisała o dobrych wynikach, rewelacyjnych perspektywach a kurs wynosi 5,10 zł. Odnoszę wrażenie, że te wpisy oparte są na życzeniach autorów. Oby te życzenia, w związku z zbliżającymi się świętami, zostały spełnione.