Tak zmiana animatora spowoduje rozebranie 2gr :) Dzieje się to co zawsze, jak tylko znajdą się chętni na kupno to zaraz jest kolejna dokładka i dalej 1 z prawej. Pewnie fundy kupują po 100, 300,500 i aż 1000zł :)
Dnia 2014-11-03 o godz. 12:11 ~jack napisał(a): > Quku Panu wytlumaczy.Przeciez wie wszystko.
Tu nie trzeba żadnej wielkiej wiedzy.
Po to była zmiana animatora bo skończyła się umowa z obecnym, tak jak to miało miejsce rok temu.
Ja ci wytłumaczyłem, teraz ty wytłumacz panu romeo1966 bo on ciebie pytał nie mnie, zawsze wysługujesz się kimś jak nie potrafisz odpowiedzieć :)
Dnia 2014-11-03 o godz. 12:01 ~jack napisał(a): > Zamiast narzekac zastanow sie po co byla zmiana animatora.Dlaczego ktos > ciagle doklada po 1 gr.Ja wiem.
Z tego co piszą na steam i facebooku maja byc jeszcze 3 updaty ( 2 duze i 1 mały). W ciągu tygodnia powinni podać co będzie zawarte w najbliższym update. Na tą chwilę to są najważniejsze infa - czekamy. Przepychanka z akcjami ruszyła.
Tak ruszyła, co jakiś czas tak mielą., przejrzyj archiwalne notowania. Animator tez ma akcje, a stary musiał się zbyć i przerzucili z wora do wora Działanie animatora polega na składaniu na rynku zleceń kupna i sprzedaży, na warunkach określonych przez giełdę
Krótkofalowo obecność animatorów na rynku jest korzystna dla inwestorów, bowiem pozwala im dokonać transakcji nawet na bardzo mało popularnych instrumentach finansowych, natomiast w dłuższej perspektywie można uznać ją za szkodliwą, gdyż fałszuje obraz rynku.
W najbliższych dniach obstawiam że wszystko wróci do normy czyli brak obrotu i 1 na sprzedaży.
Oczywiście i wymieniali się w kilku transakcjach. Widzę, że co jakiś czas akcje zmieniają właściciela. Zobaczymy co z tego wyniknie. Jedno jest pewne - gra tworzy się.
Tak to bywa co jakiś czas, zwróć uwagę 1,7mln akcji wystawione na kupno i sprzedaż nastąpiła w tym samym czasie, zlecenia mignęło tylko tylko w arkuszu. Z wora do wora. A gra się tworzy tak jak poprzednia.
Ze Steam "..we have 3 more updates scheduled so tbh we are closer to the end that we thought. It is essential for us to keep updating game with the quality materials. Considering we release Update every month you can guess we will finish Ep.1 somewhere in beginning of Q1."
Takie informacje z ich strony że coś kiedyś będzie są nic nie warte i nie można ich traktować poważnie, gra miała być w maju, xbox miał być i xboxONE a nie ma nic a ni informacji. Niejednokrotnie obiecywano tutaj gruszki na wierzbie, wizerunku tak łatwo się nie odbudowuje.
Jedyne co im pozostaje to robić, robić i dać dobry finalny produkt a jaki będzie 2015 pokaże. Jak okaże się nie wypałem to game over.
Masz rację będzie game over 90%. Myślę, że zdobyli na tyle doświadczenia, iż ta gra pozwoli wyjść im na prostą. Kolejne epizody mają pojawiać się już znacznie częściej. Chyba nie sądzicie nadal, że te całe obroty to "sprawka" nowego animatora ?
Niedawno podobny obrót był, co jakiś czas się to powtarza, ewidentnie widać że to nie jest prawdziwy popyty, nagle tyle ludzi poustawiało się jeden po drugim. Zresztą ju montują te swoje zlecenia na 2gr ci co podebrali naprawdę. Tu są potrzebne wyniki, zysk bo inaczej w pysk.