Nie jestem osobą która wchodzi w rozmowy z rozmówcami , którzy oprócz tego że narzekają nic merytorycznego nie wnoszą w dyskusje ,lecz muszę się wtrącić ...... olo albo jesteś kretynem i nie widzisz co się wokół ciebie dzieje , albo jesteś osobą której nigdy nic nie będzie pasowało , zakładam że po prostu zaskoczył ciebie gigantyczny wzrost i kazdego kolejnego dnia wahałeś się czy wejść czy nie ..... Masz prawo pisac i zapewne tak będzie pamietasz artykul ...... BRASTER OD A DO Z........ poczytaj go sobie raz potem jeszcze raz lecz drugi raz ze zrozumieniem .... Pozdrawiam
Na tych poziomach nie wchodzę ale inni jak lubią się rozstać z forsą to bardzo proszę. Ta spółka jak wielokrotnie podkreślałem nie jest tyle warta- to trawa pomalowana na zielono dlatego na tych poziomach cena długo się nie utrzyma.
Ja dokupuje codziennie ale sukcesywnie. Już trochę mam... Na chwilę obecną 34 zł to była przesada, ale 20 uważam za dobrą cenę. Zdołowali kurs. Wynalazek się sam obroni... Taka jest prawda.