• Podbicie i wywalanko Autor: ~uciekać [178.181.160.*]
    Tak to widzę
  • Re: Podbicie i wywalanko Autor: ~realista [213.158.222.*]
    Dokładnie, sprzedałem i podziękowałem. Spółka urosła o ponad 100% w bardzo krótkim terminie i bez korekty.

Korekta się należy jak psu zupa. USA spowalniają, za chwile rynki zaczną się sypać, GPW sama nie będzie iść w górę.
  • Re: Podbicie i wywalanko Autor: ~julek [83.13.238.*]
    oj to musi bolec serduszko jak sie wywaliło a kurs idzie daleje w góre. Trzeba w takiej sytuacji wylac frustracje na forum, wtedy jest lżej, prawda?
  • Re: Podbicie i wywalanko Autor: ~holender [83.13.238.*]
    hehe to se kup okulary.
  • Re: Podbicie i wywalanko Autor: ~holen [89.161.21.*]
    trwa dystrybucja na szczytach
  • Re: Podbicie i wywalanko Autor: ~Uciekaj [5.60.37.*]
    Uciekać Uciekać :)))
  • Re: Podbicie i wywalanko Autor: ~olo [62.133.147.*]
    Oto smutna prawda o tej spółce. Popyt maleje. A trochę akcji do wywalenia zostało.
    Scenariusz widzę taki, że chwilę będą się bawić na tych poziomach. Potem poleci w dół. Zbiorą i pod dobre info winda w górę i dystrybucji ciąg dalszy.
    Jestem przekonana, ze z tą ilością załogi na pokładzie ciężko będzie coś produkować i niektórzy to załapali- coś trzeba było zrobić w spółce , żeby zmienić całkowity brak zaufania do spółki więc zmieniono Prezesa co dobrze odbiło się na cenie akcji więc ipopema to odpowiednio wykorzystała itd
  • Re: Podbicie i wywalanko Autor: czlowiek_z_ksiezyca [83.13.238.*]
    Ale cie boli ze braster tyle urósł. Obserwujesz kurs od kiedy ten oscylowal w okolicach 4-5 zł a teraz jest po 9 i cie krew zalewa ze nie wsiadłaś gdy kurs był zdołowany. Taki zarobek przeszedł koło nosa, tez trudno byłoby mi sie z tym pogodzić wiec poniekąd rozumiem twoje zachowanie
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.