Oszukali nas. Zabrali pieniądze. Wyłudzili. Złodzieje. I co ? Nic. Państwo prawa stoi po ich stronie. Szlag mnie trafia. Co za kraj. Ktoś nam pomaga ? Nikt Państwo ma nas w dupie.
nie masz racji prokurator musi zabrać się za robotę już tego dopilnujemy,pokażemy gdzie szukać ukradzionych pieniędzy i u kogo,natrafił na dobrych przeciwników ,nie odpuszczających
panstwo nigdy nie placi za ryzyko obywatela cos sie wam pomieszalo . Argumentacja podobna jak tych ,ktorzy brali kredyty we frankach . Przedsiebiorca tez inwestuje i panstwo nic mu nie zwraca ,kiedy sie nie powiedzie ,czesto przedsiebiorcy zmagaja sie z oszustami . Wy jestscie chyba z innej planety. Zapamietajcie gielda to rodzaj ruletki ,kasyna i tu kazdy odpowiada za siebie . Chciales zaryzkowac to terazm masz problem, gdybys podszedl do inwestowania rozsadnie to kupilbys wig20 tam raczej nie zdarzaja sie oszustwa.Np kghm -dywidenda regularna . Chciwosc was zgubila i kto ,panstwo ma za wasza nonszalacje placic? puknijcie sie ,trzeba bylo wiecej p[oczytac o zagrozeniach ,brak przygotowania to wasza wylacznie wina.
Ryzyko a bezczelne oszustwo inwestorów to dwie różne sprawy. I nie obrażaj Bartka. Troszkę nadpobudliwy ale chwali mu się, że się nie poddaje.My "siedząc cicho "dajemy tylko przyzwolenie następnym kretaczom...
Nie wal tekstów typu - chciwość was zgubiła, bo chęć zysku napędza wszystkich co inwestują na giełdzie. I nie wal głupot typu że trzeba było inwestować w WIG20, bo nie tylko WIG 20 jest na giełdzie. I ci którzy są od tego by pilnować rzetelności i przejrzystości na tej giełdzie, w takiej sytuacji jak na Serenity powinni przed dwoma laty zabrać się za d.py zarządzających działających na szkodę spółki, a nie doprowadzać do ruiny drobnych inwestorów >>>>>>>>>>
ty IDIOTO . sprawa tej spółki mocno nakręcona !! . Powtórki programów na CNBC naciągające inwestorów . Czy to jest OK . Baranie nie wypowiadaj się na forum , jak nie znasz się na inwestowaniu . Jeśli wszystko jest przejrzyście - to moje ryzyko ! Ale jeśli jest przekręt to chyba PAŃSTWO powinno czuwać nad BEZPIECZEŃSTWEM swoich obywateli . To chyba my to państwo utrzymujemy z podatków . Może powinieneś iść do szkoły aby poznać podstawy !!!!! bezpieczeństwa obywateli w obliczu - przestępców !!!
Gdzie wy bylisie do tej pory,na Ksiezycu ? Gielda jest od wczoraj w Polsce ? Od 25 lat kreci sie tu lody i roluje leszczy ,na calym soiwecie jest to samo ,przypomne tylko jedna afere, Enronu .jesli takiegoi kolosa nie upilnowano w USA gdzie sa najweksze rygory pod tym wzgledem,to czego sie spodziewaliscie w tym "grajdolku" Ni mowiac juz o "wale 100 lecia -2007-2009 . Brak wam wiedzy i doswiadczenia ,ile przeczytaliscie ksieazek na temat funkcjonowania rynkow ? Bo mnie sie wydaje ,ze zadnej tylko gniijecie na forum ,forum baranow do rzniecia.:) Czyzby zagubiony granat separatystow z Doniecka oderwal was od rzeczywistosci ? O ladzie w finansach mozecie tylko pomarzyc jak o przyszlej emeryturze:) II filar ,OFE to jest przyklad wszego bezpieczenstwa i nadzoru ? Naprawde nie chce mi sie gadac z patalachami :)