ja bym się chętnie z tobą franz założył, ale wyglądasz mi na prawdziwego specjalistę, więc tego nie zrobię. zresztą mam podobne zdanie co ty, o czym informowałem każdego akcjonariusza w bieżącym raporcie. jego treść poniżej:
raport z dnia 31.10.2014 kupiłem większy pakiet pod dywidendę, bo spodziewam się zwiększenia prognozy wyników, które i tak zapowiadają się bardzo dobrze. 7,4 mln przychodów i około 1,5 mln zysku to bardzo dobry wynik. rentowność coś około 20 - 25%. stale podpisywane kontrakty i tworzenie kolejne spółki to następne zalety MADKOMU. brak zadłużenia oraz zwiększenie liczby pracowników o około 30 % świadczy o bardzo dobrym funkcjonowaniu spółki oraz zwiększeniu zleceń. niski free float oraz mała ilość akcji tworzy bardzo dobre podstawy dla każdego akcjonariusza do myślenia, że zarówno zyski jak i kurs pójdzie ostro w górę.
informatyk - kolejne raporty zostaną opublikowane wkrótce. wszyscy zainteresowani zostaną o tym poinformowani. ten kto sprzedał nie będzie miał okazji zarobić na wzroście akcji, ale to jego osobista sprawa. pozdrawiam wszystkich akcjonariuszy.
jak widać każdy czeka do raportu, który i tak będzie dobry. jak nie ten za 3 kwartał to raport roczny na pewno będzie ok. zresztą prezes mówił w wywiadzie, więc wszystko będzie dobrze.
jak widać niektórzy - pan, który przyleciał na balonie chcieliby kupić te akcje, ale za bardzo nikt nie chce sprzedać, więc zaczynają pisać głupoty, bo już nie mogą wytrzymać. nie tędy droga kolego. kup sobie te akcje po normalnej cenie i nie głupuj tutaj i tak ci ich nikt taniej nie sprzeda. ten kto wie co tu się szykuje z pewnością ci ich nie odda.