Faktycznie. Dziwi mnie to, kto sprzedaje akcje, a kto je kupuje? Cały czas wyskakuje z ukrytego podaż na 5 groszy, tak by ratować poziom dla wyzbycia się dużej paczki. Kupowane jest przez małych, 100 000 szt to raptem 5 tys. złotych, kto sprzedaje? Poprzednie poziomy były identycznie ratowane do wyzbycia się papierków. Z kolei AT wyrysowało nam to, że teraz będzie się wlec na 4 do 5 groszy przez jakieś dwa tygodnie, co dalej? ABCD? Tego nie ma w teorii. Ucz się człapcio ucz, nauka to ...... .
A jak wytłumaczysz to, kto sypie za taką cenę? Cała kapitalizacja to raptem około 3 milionów, wygląda jakby ktoś podbierał na umówionego, tylko po co? Na pewno nie na spłatę czegokolwiek, bo to są grosze a jeżeli spółdzielnia to za bardzo są na widelcu, zgłupiałem od środy.
od 27.10 przemieliło się około 13 mln akcji, ostatnia emisja to 12 mln, myślę, że biorąc pod uwagę słabe ręce, które brały po 0,06 i 0,05 i ze strachu sprzedawały po 0,05, to zostało nam przyjąć jeszcze jakieś 4 mln akcji... później odbicie, kto wytrzyma ten zarobi, tak myślę