już ci kiedyś pisałem ze jesteś frajerem do kwadratu ,pozwoliłeś nalepie zwiać z twoją kasą,a sam się cieszysz że gdzieś odrabiasz straty? z nami mu tak nie pójdzie łatwo, dostanie nauczkę ,podejrzewam że jesteś kimś od niego i zniechęcasz ludzi na forach do działania , nie uda się zobaczysz niedługo ale nie piszę co i kiedy w każdym razie będzie
ten jan to może byś sam prezes to jego taktyka podszywanie sie na forach pod kogoś innego, ale w sądach już się nie podszyje,żaden prawnik nie wydrukuje mu wyroku, wczoraj dowiedziałem się nieciekawych rzeczy o pomagających mu prawnikach także tych z RN stąd uważam, że to zorganizowana grupa przestępcza dlatego walka z nią idzie tak powoli ale idzie, zabrną jak baran w ścianę i odwrotu nie będzie
nie błaźnij się Bartek. Jesteś człowiekiem co nie zapłacił a teraz krzyczy "łap złodzieja". Przeciw tobie tez już toczą się postępowania. Czekaj na wezwanie do prokuratury, szybko przekonasz się jak to z "pokrzywdzonego" będziesz oskarżonym. Pamiętaj my nigdy nie zapominamy ! A czas działa na naszą korzyść. PS. czemu nie piszesz pod swoim nazwiskiem tylko kryjesz się pod nickiem? wzywasz nalepę by pisał pod swoim a sam chowasz się w norce.
Dnia 2014-10-30 o godz. 12:42 ~buchaaa napisał(a): > nie błaźnij się Bartek. Jesteś człowiekiem co nie zapłacił a teraz > krzyczy "łap złodzieja". Przeciw tobie tez już toczą > się postępowania. Czekaj na wezwanie do prokuratury, szybko przekonasz > się jak to z "pokrzywdzonego" będziesz oskarżonym. > Pamiętaj my nigdy nie zapominamy ! A czas działa na naszą korzyść. > PS. czemu nie piszesz pod swoim nazwiskiem tylko kryjesz się pod nickiem? > wzywasz nalepę by pisał pod swoim a sam chowasz się w norce.
witam prezesa ,mam akcje ale z rynku niestety nie od oszusta, bo tak należy takich gości tytułować, zobaczymy czy Ryszard S czy inni pomogą,wtedy się pośmiejemy,ja tobie oszuście też nie zapomnę kłamstw w raportach itd, a jak się spotkamy na jakiejś rozprawie gdzie będę jako pokrzywdzony to wtedy podejdę i usłyszysz coś a jak słyszałem kawał byka z ciebie 1,5 m w kapeluszu,zobaczymy czy przyjdziesz jesteś tchórzem i tyle