• 17 tyś sztuk Autor: ~bolololo [46.76.64.*]
    ...to zlecenie na s 17tyś szt ( teraz stoi dwa razy po 8,5 tyś ) pojawia się tutaj od kilkunastu tyg. zawsze w momencie wzrostów, troszkę wyżej , tak by hamować zapędy zakupowe , hehe, ciekawe po co, .....no i gdzie się podział ten co postawił 500 tyś szt na k , stał przez kilka dni i co , tak szybko zrezygnował ??, wątpię , ....spółdzielnia wyczaiła dobrą spółkę i zbiera akcje!!!, a wczoraj to przerzucenie z wora do wora tych 10 tyś szt. po 52 gr .............tak się zastanawiam po co to wszystko, ciekawe ile mają zebrane akcji ????, ......tak czy inaczej do 100 zł może dojechać bez problemu !!!
  • Re: 17 tyś sztuk Autor: ~bolololo [46.76.64.*]
    ...a póki co, trwa pompowanko certusa, tylko pod co to rośnie , to za Chiny nie dojdę, jak tylko pod sam wzrost, to ja dziękuję za taką spółkę, bo nigdy nie wiadomo kiedy będzie odwrót, ....co innego na terra , no i chyba lepiej przyjąć pozytywne info przy cenie np. 2 zł, niż przy 50 gr, uzbierawszy uprzednio 30 tyś szt po 50 gr, jak uzbierawszy np. 400 tyś szt do ceny 1 zł ......hehe no ale nie mi o tym decydować !!!
  • Re: 17 tyś sztuk Autor: ~bololololo [46.76.64.*]
    ...no i siła spółdzielni ma rażenie , na certus 100 % w pięć dni !!!!, ale przecież wiadomo, że tą spółkę sprawdzają i nie ma podstaw do wzrostów, a na terra każda cenę można spokojnie wytłumaczyć, nawet nie trzeba ( 250 mln dolarów przewidywana wartość rynku tylko dla Polski !! hehe, a gdzie Europa !!)na cert. 100 % przy cenie 2 zł, i obrotach kilkaset tyś zł ...., to ile tu może być !!!???
  • Re: 17 tyś sztuk Autor: ~fukuszima [83.13.238.*]
    bolololo i co z tego? co z tego, skoro Certus rośnie a Terra nie rośnie. Chyba lepiej w tym momencie zarabiać jak nie zarabiac. A na Terre tez przyjdzie czas...
    nie no racja, ale może Ty wiesz, że na certus jeszcze zarobisz, bo ja nie wiem i w tym jest różnica, że na cerus nie ma pod co kupować i przeciętny zjadacz chleba go nie kupi, bo w razie spadku, korekty nie ma po co go trzymać, trzeba uciekać ze stratą, a na terra, nawet jeśli zdarzy się korekta, to przeciętny zjadacz chleba przytrzyma akcje, ba w korekcie pojawią się nowi chętni do kupna bo zobaczą okazje ........i tak to wygląda, ...wiec jeśli mam być dawcą kapitału na certus, to wolę zaryzykować i kupić przyszłość na Terra !!!
  • Re: 17 tyś sztuk Autor: ~DEP [46.186.5.*]
    bolka naganiacza podałem > dno@knf.gov.pl
    brawo jus, nie śmieć tu już .....no i przerzutka do kolegów pod 48, 47 i oczekiwanie na wystraszonych ......
  • Re: 17 tyś sztuk Autor: ~kogut [83.20.247.*]
    bolo - a tymczasem znowu spadki i 0,50 zasypane...
    tak ciągle piszesz to wreszcie zacznij kupować tą przyszłość na Terra a nie tylko nawijasz :P
  • Re: 17 tyś sztuk Autor: ~Analityk [217.96.37.*]
    bolo- Provident przebiera nogami z pożyczką (bo chyba brakło ci kasy na kupno po 0,50 zł jak ma być 100 zł) tylko podaj adres
  • Re: 17 tyś sztuk Autor: ~joanna [150.254.212.*]
    spoldzielnia dziala nagonka na spadki z cala moca i przerzucaja sobie straszac kto madry i sie nie wystraszy zarobi spor forsy
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.186.5.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: 17 tyś sztuk Autor: ~roman [83.31.160.*]
    Baju,baju,baj-naganiaczu na wzrosty
    .hehe, zobaczcie jak to wygląda, na s jedna zbitka na 57 gr ( ten co dostawił dziś rano te 10 tyś sztuk na pewno z zamiarem sprzedaży hee ) a za nią na kolejnych poziomach cztery malutkie spychające cenę coraz niżej ..hehe ech spółdzielnia, spółdzielnia !!!
[x]
DCD 0,00% 0,05 2019-05-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.