• Widzieliście że na czacie odpowiadałaś jako spółka gpw_investor? :) Autor: ~VenoAnimozja [80.50.149.*]
    coś im się popsuło jak zawsze, ale przy okazji wyszło szydło z worka, po raz kolejny.

a teraz jest niby awartia czata :D
  • Re: Widzieliście że na czacie odpowiadałaś jako spółka gpw_inwestor? :) Autor: ~VenoAnimozja [80.50.149.*]
    gpw_inwestor -> dokładnie taki nick, miał chyba "zadawać" pytania, ale pewnie pomiesząły im się komputery i zamiast zadawać, to odpowiadał na "pytania"

parodia i żal :) naganiacze :)
  • Re: Widzieliście że na czacie odpowiadałaś jako spółka gpw_investor? :) Autor: gpw_inwestor [193.33.8.*]
    Koledzy. jeśli już to ja występuję pod tym nickiem i odpowiedziałem koledze ryszardowi. Jego pytanie było proste w odpowiedzi więc postanowiłem ja na nie odpowiedzieć. Problem techniczny wynikał raczej z tego, że użytkownicy mogli bezpośrednio pisać bez wcześniejszej moderacji więc też ja mogłem odpowiedzieć na to pytanie. Każdy mógł to zrobić bez problemu. Bez głupich postów naprawdę siejecie bałagan, którego nie ma.
  • Re: Widzieliście że na czacie odpowiadałaś jako spółka gpw_investor? :) Autor: ~VenoAnimozja [80.50.149.*]
    tak tak rzeczniku prasowy :) :) :)
  • Re: Widzieliście że na czacie odpowiadałaś jako spółka gpw_investor? :) Autor: ~mmm [87.205.25.*]
    Napis z kiedy arrinera na GPW będzie albo chociaż na NC. Czy da się kupić akcje arrinery albo chociaz pp/PDA/warianty tejże firmy? Bo jak sam wiesz veno robi się zlepkiem coraz wiekszej ilości różnych g a udział arrinery w tym wszystkim coraz mniejszy a tylko o tym się tu pisze
  • Re: Widzieliście że na czacie odpowiadałaś jako spółka gpw_investor? :) Autor: gpw_inwestor [193.33.8.*]
    mmm zadałem pytanie na temat serwisowania.
  • Re: Widzieliście że na czacie odpowiadałaś jako spółka gpw_investor? :) Autor: ~mmm [87.205.25.*]
    Dnia 2014-10-29 o godz. 14:52 gpw_inwestor napisał(a):
    > mmm zadałem pytanie na temat serwisowania.
    Ja kupować tego nie zamierzam a zresztą na razie chyba nie ma za bardzo czego wiec bardziej mnie interesują akcje pp PDA czy tez warianty tejże spółki. Głównie chodzi o to czy ten projekt jest na tyle zaawansowany by władze naszej giełdy pozwoliły im zadebiutować. Bo jeśli chodź o pr i komunikaty to juz w 2008 roku auto było prawie na ukończeniu.
    Może zadaj pytanie na czacie, a jeśli nie to napisz tu, a ja zadam je teraz.
    Zadałem:

Twoja wiadomość została wysłana do moderacji: Na 1 z forum padło pytanie czy Arrinera będzie dalej próbować wejśc na rynek GPW (lub Veno)? OrazCzy jest możliwośc kupna akcji Arrinery lub pp/pda.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [164.126.218.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Odpowiedzieli:

gpw_inwestor: Na 1 z forum padło pytanie czy Arrinera będzie dalej próbować wejśc na rynek GPW (lub Veno)? OrazCzy jest możliwośc kupna akcji Arrinery lub pp/pda.

VENO S.A. : Obecnie nie mamy w planach debiutu VENO lub Arrinery na GPW. Akcje Arrinera Automotive Holding PLC można kupić na rynku GXG w Londynie. Dla inwestorów niezainteresowanych rynkiem GXG, najlepszym sposobem na pośrednią inwestycję w Arrinerę jest nabycie akcji serii L VENO, gdyż VENO większość środków z tej emisji skieruje do Arrinera Automotive celem zwiększenia zaangażowania kapitałowego.
    No to widzę po tej odpowiedzi jak głęboko mają swoich akcjonariuszy ..... Na poprzednia emisje veno po 4,65 zł wabili tym ze ci co wezmą w niej udział dostaną warianty arrinery. Teraz są dwie spółki arrinera w tym ta jedna na która aktualnie naganiaja. Jak można ufać tym ludziom skoro tak potraktowali ludzi którzy wczesniej dali im kasę które veno miało przeznaczyć głównie na AA? Oni dostali bony na zakup akcji AA a teraz okazuje się co? Na język nasowa mi sie jedno słowo - oszusci.... A ty teraz zadaj kolejne istotne pytanie - kolor opon
  • Re: Widzieliście że na czacie odpowiadałaś jako spółka gpw_investor? :) Autor: ~Sare [31.61.140.*]
    Dnia 2014-10-29 o godz. 16:07 ~mmm napisał(a):
    > No to widzę po tej odpowiedzi jak głęboko mają swoich akcjonariuszy
    > ..... Na poprzednia emisje veno po 4,65 zł wabili tym ze ci co wezmą w
    > niej udział dostaną warianty arrinery. Teraz są dwie spółki arrinera w
    > tym ta jedna na która aktualnie naganiaja. Jak można ufać tym ludziom
    > skoro tak potraktowali ludzi którzy wczesniej dali im kasę które veno
    > miało przeznaczyć głównie na AA? Oni dostali bony na zakup akcji AA a
    > teraz okazuje się co? Na język nasowa mi sie jedno słowo - oszusci.... A
    > ty teraz zadaj kolejne istotne pytanie - kolor opon

Nie pasuje to nie bierz udziału.
    Ja nabyłem i opłaciłem, i mam.
    Każdy, kto opłacił warranty, mógł nabyć akcje.
    Rozumiem, że ty jesteś taki malkontent forumowy, który nie opłacił i ubliża.
    Zapewne bezinteresownie.

PS co nie dajesz rady taniej kupić?
    Dnia 2014-10-29 o godz. 16:24 ~Sare napisał(a):
    > Dnia 2014-10-29 o godz. 16:07 ~mmm napisał(a):
    > > No to widzę po tej odpowiedzi jak głęboko mają swoich
    > akcjonariuszy
    > > ..... Na poprzednia emisje veno po 4,65 zł wabili tym ze ci co wezmą
    > w
    > > niej udział dostaną warianty arrinery. Teraz są dwie spółki
    > arrinera w
    > > tym ta jedna na która aktualnie naganiaja. Jak można ufać tym
    > ludziom
    > > skoro tak potraktowali ludzi którzy wczesniej dali im kasę które
    > veno
    > > miało przeznaczyć głównie na AA? Oni dostali bony na zakup akcji
    > AA a
    > > teraz okazuje się co? Na język nasowa mi sie jedno słowo -
    > oszusci.... A
    > > ty teraz zadaj kolejne istotne pytanie - kolor opon
    >
    > Nie pasuje to nie bierz udziału.
    > Ja nabyłem i opłaciłem, i mam.
    > Każdy, kto opłacił warranty, mógł nabyć akcje.
    > Rozumiem, że ty jesteś taki malkontent forumowy, który nie opłacił i
    > ubliża.
    > Zapewne bezinteresownie.
    >
    > PS co nie dajesz rady taniej kupić?

teksty ze taniej nie daje się rady kupić padają tu już od wielu wielu lat kiedy to jeszcze veno potrafiło kosztować kilkadziesiąt zł a nie groszy
    wytłumacz mi po co obejmowałeś akcje aa skoro nie są notowane i nie wiadomo czy kiedykolwiek będą?
  • Re: Widzieliście że na czacie odpowiadałaś jako spółka gpw_investor? :) Autor: ~veno [164.126.218.*]
    Jaka szybka reakcja!
    Czyżby strzał w dziesiątkę z teorią że Adam Kuih prezes veno występuje pod pseudonimami gpw-inwestor i adam nowak?
    Czy ten pan ma jakiś problem z osobowością?
  • Re: Widzieliście że na czacie odpowiadałaś jako spółka gpw_investor? :) Autor: ~józek [164.126.218.*]
    Dnia 2014-10-29 o godz. 16:24 ~veno napisał(a):
    > Jaka szybka reakcja!
    > Czyżby strzał w dziesiątkę z teorią że Adam Kuih prezes veno
    > występuje pod pseudonimami gpw-inwestor i adam nowak?
    > Czy ten pan ma jakiś problem z osobowością?

świetna rekomendacja na stanowisko prezesa spółki giełdowej, ale jak popatrzy się na historię veno to wszystko staje się jasne
  • Re: Widzieliście że na czacie odpowiadałaś jako spółka gpw_investor? :) Autor: ~Sare [31.61.140.*]
    Dnia 2014-10-29 o godz. 16:26 ~józek napisał(a):
    > Dnia 2014-10-29 o godz. 16:24 ~veno napisał(a):
    > > Jaka szybka reakcja!
    > > Czyżby strzał w dziesiątkę z teorią że Adam Kuih prezes veno
    > > występuje pod pseudonimami gpw-inwestor i adam nowak?
    > > Czy ten pan ma jakiś problem z osobowością?
    >
    > świetna rekomendacja na stanowisko prezesa spółki giełdowej, ale jak
    > popatrzy się na historię veno to wszystko staje się jasne

Raz występujesz jako veno, raz jako józek, to kto ma problemy z osobowością ;)
  • Re: Widzieliście że na czacie odpowiadałaś jako spółka gpw_investor? :) Autor: ~józek [164.126.218.*]
    Ja nie jestem prezesem, nie żebrzę o pieniądze inwestorów i nie naganiam na zakupy. To podstawowa różnica
    Dnia 2014-10-29 o godz. 16:24 ~veno napisał(a):
    > Jaka szybka reakcja!
    > Czyżby strzał w dziesiątkę z teorią że Adam Kuih prezes veno
    > występuje pod pseudonimami gpw-inwestor i adam nowak?
    > Czy ten pan ma jakiś problem z osobowością?

i zobacz jak szybko zdążył opłacić ;-))))))) po co czekać skoro można kasę szybko przelać wybitnym umysłom
    ale czy dotarło do niego że opłacił o warranty jednej arrinery a wybitne umysły założyły kolejną spółkę arrinera
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/VENO-Informacja-dotyczaca-spolki-zaleznej-Arrinera-Automotive-Holding-PLC-3140392.html
    Jednocześnie Zarząd VENO informuje, iż w wyniku podniesienia kapitału w Arrinera Automotive Holding PLC z siedzibą w Londynie oraz wymiany akcji Arrinera Automotive S.A. na akcje Arrinera Automotive Holding PLC

a jakie akcje ty masz? czy ta jak wybitni zamieniłeś?
[x]
ERNE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.