Ale jaja! A któż to z tego bagna głowę wystawił - Wariat? Sądziłem już że poszedłeś śladem nwa albo MartinaEWP a nadal huśtasz się z resztą na tej podcinanej gałęzi o nazwie Depend. No cóż, taki wybór, taki los wierzących w ułudę. Wariat - przodujący monolit naiwności tej "starej gwardii" odezwał się przy kursie 19 groli :)) i trzech latach na kwicie :)) Ale zajrzyj tu wcześniej, bo starej gwardii powoli rozum wraca i zamykają kramy czując co się święci -dopóki sam Kluba nie napisze: The End.
Powiem wiecej zwiększam stan czyli odbudowuje to co sprzedałem powyżej 40 groszy a nie tsk jak ty inwalido po 30 groszy z pełnym pampersem i spokojnie czekam bo wiem na co a ty niemotko forumowa pisz sobie ciagle tutaj bo co innego umiesz a w swoim czasie sie tu dpotkamy i zobaczymy kto bedzie sie śmiał ostatni:) A tymczasem trzymaj sie stary druhu i marnuj tu czas, ja wracam do swoich zajec i zjawie sie tu w odpowiednim monencie zeby zobaczyć czy ta lajba juz zatonęła tak jak mowisz;) Pozdro ziom:)
Apropos tych 14 groli panowie, ja nigdy nie życzyłem wam źle - zrozumcie. Po prostu kreślę scenariusz, który tutaj się wydarza. Tak więc nikomu nie życzę, aby miał akcje, gdy kurs doleci do czternastaka, ale wiem, że kilku umoczy i tego nie zmienię.
Dnia 2014-10-29 o godz. 14:45 ~Fifarafa napisał(a): > chłopie uruchom troszkę rozumek i policz wartość - nawet bez kredytu > -depka....czyż to nie piękna rzecz aby wprowadzić swój biznes?
Depend nie jest zadluzony, nie drukuje akcji i to jego duzy atut ale odnosze wrazenie, ze poza staraniem o kredyt nie maja w tym momencie zadnego planu awaryjnego czy pomyslu na biznes. W kazdej chwili oczywiscie to sie moze zmienic i bedzie nagroda dla cierpliwych. Na dzis jest jednak jest tak a nie inaczej.
I co z tego fifarafa, że Depend nie jest zadłużony, a nawet ma jakiś box w którym znajduje się siedziba spółki. Nikt nie płaci za to, że NIE JEST ŹLE. Rynek płaci, gdy jest dobrze ( a i to nie zawsze ). Przykład: Znaszasz półkę Virtual Vision? Okrzyczana swojego czasu zapowiadana działalność filmowa 3D i co? Siedem lat na rynku bez wyników i..........dzisiaj grochal na sprzedaży i nikt nie tyka kwita.
A o czym ty pierniczysz? Piszę nie o "książkach przychodów i rozchodów" jak to zrobiłeś tylko piszę o "życiu w spółce". Jeśli go nie ma, to nie ma i ceny. Dowodem jest Virtual Vision i Depednd osuwający się po szynach przeceny i tak do 14 groli - na początek :))