a na sprzedaży po 3 gr już 5,7 mln się ..... zrobiło, ale żeby być sprawiedliwym trzeba dodać , że i po stronie zakupu po 2 gr też górka rośnie !!! ( aż jakieś 100 tys. dziś przybyło....)
NIEukrytej sprzedaży po 3 gr już 6,2 mln stoi 'szczęśliwcy' , którzy kupili po 2 gr już stoją na 3 gr...... , a "górka" na kupnie (po 2 gr) .... spłaszczyła się do 3.000 szt akcji.
maestro co ty taka panike siejesz ? ktos sprzedaje ktos kupuje. Narazie to jest drobnica bo tak mozna powiedziec o tych obrotach. Niech sie ustawia na S po 2 to zobaczymy. Do czasu konkretow z zakladem/liniami technol. i innymi umowami beda wahania jak wszedzie. Taki EEX tez chodzil po 1 i nikt go nie chcial kupowac, dzisiaj poszlo info o uruchomienie produkcji i w oststnich dniach z 22 na 35 zl poszedl jakims cudem. To samo bedzie na ECS tylko trzeba oczekiwac faktow z budowy i konkretow co do zyskow z tych elektroenergrtycznych urzadzen :) Uwazam ze akcje przyszlosciowo po 2 czy 3 warto brac. Tylko czy wybija kurs za miesiac czy w polowie 2015 r jak ruszy produkcja sie zobaczy. Wtedy bedzie kto pierwsxy ten szybszy i zobaczysz wtedy obroty, prawdziwe obroty i to wieksze niz byli w 2010 i 2011 r dzie w ciagi kilku sesji robili 20-70 mlb wolumeny ;)
chetnych do sypania po 2 brak, wszystka drobnice rynek zebral i zaraz ci niecierpliwi co oddali po 2 beda gonic :D leszcze chca sie dorobic sxybko, najlepiej w tydzien i na tym korzystaja inni i cierpliwy akcjonariat. zDlatego leszcze zawsze beda leszczami co pokazaly ostatnie badania ze najwikszy udzial w BMach maja ci z portfelem max 25 tys. zl ;) Dlatego dla nich sprzedaz/kupno 100 tys. akcji po 2 gr robi takie wrazenie :). A tu trzeba poczekac jak zacznie sie prawdziwa zbiorka zgodnie z harmonogramem ogloszonej strategi. Ja siedze na 4 literach dluzej i jak dotak wychodze na tym najlepie, tu jestem od 6 miesiecy i poczekam sobie jak trzeba drugie 6 ;)
'nowinka' jakie 100.000 akcji ...??? ty chyba jakieś halucynacje masz ???!!! milionik okrągły milionik już na chętnych czeka !!! i amatorów bRaK jak tak wierzysz w dawną Causę to łap ten milion póki czas !!!!
maestro ty muj izolatorku tu nie chodzi o wiare tylko o fakty i czas jaki potrzeba do podjecia decyzji. Jedni sprzedaja inni kupuja. Jesli pisales o tych miliardach akcji to czym jest ten 1 mln. To raptem tylko 20 tys. zl:)Dla ciebie to pewnie az 20 tys. zl.
Maestro - nie ma ukrytego kupna ani sprzedaży - przy takich obrotach nie ma nic. Ludzie czekają - po pierwsze na strategicznego inwestora w indygo, a potem na zakończenie budowy fabryki i list intencyjny ( lub nawet umowę ) Nikt nie kupi po 3 grosze i zaryzykuje sprzedaż po 1 groszu. Musimy czekać na informację. Drobne ruchy to symboliczne zakupy co odważniejszych lub bardziej zdesperowanych leszczy - takich jak ja.
Myślałem, że zapamietałeś. 3 groszę - nowy inwestor na Indygo ( jak na razie go nie ma ): styczeń? 4 - groszę zakończenie budowy fabryki: marzec? 5 - groszy list intencyjny z kimś dużym produkującym izolatory: marzec? 6- groszy 1 umowa zawarta na podstawie listu intencyjnego: czerwiec? potem lato i korekta. Tak napisałem i tego się trzymam, a że mam po 2 nie marudzę. Dzięki za przypomnieni mi o Nikosiu. Kumpel utopił tam przy 18 groszach, ale nowa(stara)gra podoba się graczom - więc pozowole sobie tankować po 2. Tylko spekulacyjnie bo Majka to nie fundamenty. ECR ma nie tylko fundamenty ( betonowe ) ale już i posadzki położone :)