• no to mamy wybicie Autor: ~Eklund [150.254.191.*]
    na razie jeszcze umiarkowane, zobaczymy czy dzisiaj popyt pójdzie za ciosem
  • Re: no to mamy wybicie Autor: ~Jethro-Tull [94.78.183.*]
    Klasyczne wybicie potwierdzone jest zawsze wzrostem obrotów. Tutaj nic takiego nie nastąpiło.
    Z uwagi na duże luki w arkuszu możliwe jest zarówno szybkie zaliczenie 8 złotych ... jak i spadek do okolic 4,5-5,0 zł. Czwórki na pewno już nie zaliczymy, ponieważ wątpię w to, aby znalazł się jeszcze jakiś idiota, który by tam próbował sztucznie zjechać z kursem - ryzykując przy okazji utratę własnych akcji.
  • Re: no to mamy wybicie Autor: ~es [188.33.4.*]
    Widzieliście rano TKO, poważny opór dopiero na 9 zł:)
  • Re: no to mamy wybicie Autor: ~Eklund [150.254.191.*]
    no tak, masz rację, ze obroty większe by się przydały - jednak w porównaniu do przeciętnych obotów jakie tu bywały w ostatnim czasie to i tak wczoraj było już nieźle, przydałby się volumen > 10 tys
  • Re: no to mamy wybicie Autor: ~Jethro-Tull [94.78.183.*]
    Szykuje się niezły odpał ...
  • Re: no to mamy wybicie Autor: ~zolty [95.108.41.*]
    masz słuszność, problemem jest tutaj jedynie to, że ludzie NIE WIEDZĄ o tej spółce, fundamentalnie jest to w tej chwili jak dla mnie najlepsza spółka na giełdzie z tych które znam (w relacji do wyceny), a na NC większość znam. Musi przyjść jakiś impuls, info, które zwróci uwagę na EONET. Nie chcę sprzedawać niżej jak po 20zł, ale drażni mnie trochę brak obrotów i zainteresowania. Fajnie widzieć jak wycena rachunku rośnie :)
  • Re: no to mamy wybicie Autor: ~mały [188.33.72.*]
    Wygląda na początek mocnego trendu wzrostowego, widać że od dłuższego czasu papier jest zbierany. Ja już mam, pakiet kontrolny powstającej perełki o której jeszcze mało kto wie:))), życzę wszystkim jak i sobie zielonej fali. Panowie już niedługo będzie się działo.....
  • Re: no to mamy wybicie Autor: ~es [46.205.125.*]
    Czy to już czy za miesiąc nie wiem, na pewno spółka dobrze rokuje. Jak się zwiększy zainteresowanie to papieru na tym poziomie na pewno zabraknie. Super wyniki dobre perspektywy niewysoki FF co chcieć więcej. Pakiet kontrolny w portfelu mile widziany.
[x]
EUVIC -1,50% 19,70 2026-05-19 16:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.