Jestem co tydzien w Staporkowie oszolomy . Poswiecam czas waznym sprawom a nie spamowaniu na forum Wszystko co pisalem podtrzymuje i.spie spokojnie , czego i Wam zycze. Pozdrawiam Stara Gwardie SG :-)
Pojawil sie. I co masz za uwagi pajacu do.raportu. sptzedaz rosnie !!!! Sa koszta stad zysk ciut mniejszy ,ale kierunek.rozwojowy. Sprzedaz , przychod to podstawa. Wez ksiazki od ekonomii i poczytaj , a w wolnej chwili pojedz do Staporkowa , zobacz na wlasne oczy.
- Myślenie urojeniowe Paranoik chroni się przed niemożliwą do zniesienia rzeczywistością, konstruując rzeczywistość zastępczą. Jest ona pocieszeniem dla zranionego ego.
Dnia 2015-01-09 o godz. 06:49 ~WN napisał(a): > Spadaj ty spamerze i ucz sie podstaw. > To wszystko pod wezwanie,by kurs poszybowal do 30-40zl a nie np do 80-100zl
Dnia 2015-02-11 o godz. 12:57 ~Wbek napisał(a): > WN obstawia i to dobrze Fachowcy.pl > Tam będzie pompka. On tam dłużej niż tu. > Tu jest i czeka na swoje 60 zł i Kto wie ? > Wezwanko załatwia temat.
............................................................. WN sam o sobie z innego IP pisze - hahahahahaha
Dokladnie tak. Jestem bylem i bede tutaj, bo mam ZUKa :) Czekam na wezwanie. Prezes zrobi to dobrze.
poki co Fachowcy.pl sa ciekawym tematem. Duzy Fundusz zamkniety wszedl , zdeklarowal w komunikacie zwiekszanie zaangazowania. A Oni nie dokladaja do interesu :) Pozdrawiam SG i zapewniam tu bedzie mega dobrze . Polecam wyjazd do.Staporkowa, jako Akcjonariusze macie prawo dowiedziec sie co w Spolce.
T Y S I Ą C E pochwalnych postów i wątków MAJĄCE NA CELU UBRANIE KOLEJNYCH NAIWNYCH, rzekome poufne infa, wezwanie, trzy cyfry, odpał, dzida, święta na bogato, wizytacje w spółce, słowa KLUCZ, spotkania na WZ, pozdrowienia dla prezesa, zapraszanie do STĄPORKOWA, wyleszczanie , gratulacje dla kupujących, zakup 4,99%, zbieranie wszystkiego po 30 zł , wyzywanie trzeźwo myślących i uczciwych którzy OSTRZEGALI itp itd !!!
............................. Po podaniu, że masz 4,,99 % akcji napisałeś ostatnio, że dalej kupujesz. To kiedy będzie info o przekroczeniu progu?
Dnia 2015-02-12 o godz. 09:27 ~WN napisał(a): > Dokladnie tak. > Jestem bylem i bede tutaj, bo mam ZUKa :) > Czekam na wezwanie. Prezes zrobi to dobrze. > > poki co Fachowcy.pl sa ciekawym tematem. > Duzy Fundusz zamkniety wszedl , zdeklarowal w komunikacie zwiekszanie zaangazowania. > A Oni nie dokladaja do interesu :) > Pozdrawiam SG i zapewniam tu bedzie mega dobrze . > Polecam wyjazd do.Staporkowa, jako Akcjonariusze macie prawo dowiedziec sie co w Spolce.
witaj WN :) Racja . Ja tam zapakowałem w ub.roku. Narazie nie zarobiłem , ale znam FF i petarda po wezwaniu będzie taka, że cala GPW będzie trąbić. Pozdro dla SG
Dnia 2015-02-17 o godz. 13:16 ~KingKeb napisał(a): > Dnia 2015-02-12 o godz. 09:27 ~WN napisał(a): > > Dokladnie tak. > > Jestem bylem i bede tutaj, bo mam ZUKa :) > > Czekam na wezwanie. Prezes zrobi to dobrze. > > > > poki co Fachowcy.pl sa ciekawym tematem. > > Duzy Fundusz zamkniety wszedl , zdeklarowal w komunikacie zwiekszanie zaangazowania. > > A Oni nie dokladaja do interesu :) > > Pozdrawiam SG i zapewniam tu bedzie mega dobrze . > > Polecam wyjazd do.Staporkowa, jako Akcjonariusze macie prawo dowiedziec sie co w Spolce. > > witaj WN :) > Racja . Ja tam zapakowałem w ub.roku. Narazie nie zarobiłem , ale znam FF i petarda po wezwaniu będzie taka, że cala GPW będzie trąbić. > Pozdro dla SG
Dnia 2015-02-18 o godz. 10:53 ~WN napisał(a): > Dnia 2015-02-17 o godz. 13:16 ~KingKeb napisał(a): > > Dnia 2015-02-12 o godz. 09:27 ~WN napisał(a): > > > Dokladnie tak. > > > Jestem bylem i bede tutaj, bo mam ZUKa :) > > > Czekam na wezwanie. Prezes zrobi to dobrze. > > > > > > poki co Fachowcy.pl sa ciekawym tematem. > > > Duzy Fundusz zamkniety wszedl , zdeklarowal w komunikacie zwiekszanie zaangazowania. > > > A Oni nie dokladaja do interesu :) > > > Pozdrawiam SG i zapewniam tu bedzie mega dobrze . > > > Polecam wyjazd do.Staporkowa, jako Akcjonariusze macie prawo dowiedziec sie co w Spolce. > > > > witaj WN :) > > Racja . Ja tam zapakowałem w ub.roku. Narazie nie zarobiłem , ale znam FF i petarda po wezwaniu będzie taka, że cala GPW będzie trąbić. > > Pozdro dla SG > > Wzajemnie > Wasz WN > pozxrowienia >
Po całym forum latali i wciskali po 36 zł bo zaraz będzie 40 , 60 , a i ponad 100 zł. Teraz jest 9 zł , a on się cieszy i tryumfuje jakby co najmniej te obiecane 100 zł było.
Tylu ludzi wsadzonych ma MINĘ!!! Tu nawet gdyby było 25 zł to NADAL dla wielu będzie CZARNA ROZPACZ z utopionej kasy.
A straconego czasu i straconego ZDROWIA nikt i nic nie zwróci.
UNIKATOWE WPISY WN T Y S I Ą C E pochwalnych postów MAJĄCE NA CELU UBRANIE KOLEJNYCH NAIWNYCH, rzekome poufne infa, wezwanie, trzy cyfry, odpał, dzida, święta na bogato, wizytacje w spółce, słowa KLUCZ, spotkania na WZ, pozdrowienia dla prezesa, wyleszczanie , gratulacje dla kupujących, zakup 4,99%, zbieranie wszystkiego po 30 zł ...
Dnia 2015-04-11 o godz. 12:17 ~CBR1000 napisał(a): > Chłopok przyznaj się do porażki. > zapewne WN cały czas od Was podbierał i uśredniał. > Podobnie jak ja :-) > > Pozdrawiam po czasie z dwóch kółek >
Pozdro CBR :) Ja dzis na otw.sezonu motocyklowego , zaraz odpalam mojà zabawke dla duzych chlopcow :)