Kto by zebrał prawie 3mln akcji nie wierze że to ulica ktoś duży odbiera papier dlatego uważam że nie powinniśmy robić paniki....Celowe wystraszenie akcjonariuszy na papierku moim zdaniem było dzisiaj...
takie same teksty były jak była rzeźnia ok 20 gr, wcześniej leciało ze złotówki wtedy też było: "ulica nie odebrała by takich ilości", "straszenie żeby odebrać" itp żenada i szczerze mówiąc jestem załamany, że po tylu latach polskiej giełdy wciąż znajdują się takie matoły które piszą takie brednie
No ciekawa dzisiaj akcja :-) Trochę jednak pachnie że umówione.
Kto czytał papiery ten wie że obligacje są zabezpieczone na hipotece i do sumy wyższej. Więc jeśli prezes samobójca to będzie miał po zakładzie. Moim prywatnym zdaniem aż tak głupi nie jest, chyba że tu jest jakiś inny szemrany plan którego my z oczywistych powodów nie znamy ...
Czyżby koniec sypania/zbierania? Jeśli tak to potwierdzałoby, że to była umówiona akcja. Oczywiście może się jeszcze powtórzyć, więc trzeba być czujnym.
Poza tym niech mi ktoś wytłumaczy sytuację, że pomimo złych wieści i nie spłacenia obligacji ich notowania są na wysokim poziomie?
Moja pomyłka... miało być, że był notowany na wysokim poziomie, pomimo tego że było wiadomo że w jakiejś części będą musiały być rolowane. Sorry za ten skrót myślowy.