Dogadają sie na 100% , jednak podanie oficjalnej wiadomości spowoduje szał. Wczorajsza mini korekta oczyściła pociąg z płochliwej części inwestorów ,którzy będa wchodzić ponownie na wyższych poziomach ciągnąć kurs na 1 zł . Na początek, bo drugi przystanek 2zl.
Gdyby tak było to by była wielka wyprz a tu jest akumulacja papiera , jak pojawi sie komunikat pozytywny to mogą nawet wbić 2 z przodu. Zobacz ile kwita przerzucili w ostatnim tygodniu. 1/3 wszystkich akcji gdzie FF to 1/4
Na chwilę obecną zredukowałem stan posiadania o 1/3. Nie zmienia to faktu ,że stawiam na kontynuację wzrostów , po prostu mam taką strategię, że po tak dużym wzroście realizuję część zysków. Obecnie analizuję dwie spółki mocno zdołowane "z możliwościami" i część zarobionych środków przygotowuję na ewentualne wejście w te spółki. Na razie jednak tylko obserwuję ale w każdej chwili mogę potrzebować kasy na szybkie ruchy.
Dnia 2014-10-29 o godz. 19:09 ~apollo napisał(a): > Na chwilę obecną zredukowałem stan posiadania o 1/3. > Nie zmienia to faktu ,że stawiam na kontynuację wzrostów , po prostu mam > taką strategię, że po tak dużym wzroście realizuję część zysków. > Obecnie analizuję dwie spółki mocno zdołowane "z > możliwościami" i część zarobionych środków przygotowuję na > ewentualne wejście w te spółki. > Na razie jednak tylko obserwuję ale w każdej chwili mogę potrzebować > kasy na szybkie ruchy.