• Free float to 3,9 mln akcji. Ile jest u was ? Autor: ~niedowiarek [212.191.74.*]
    Ile akcji macie na sprzedaż do 1,00 zł ?
    A ile do 1,50 zł
    Czy więcej niż 0,5 mln akcji można zebrać do 1,50 zł ?
  • Re: Free float to 3,9 mln akcji. Ile jest u was ? Autor: ~gienek [79.191.57.*]
    Zacznij zbierać, to zobaczysz__hehe
  • Re: Free float to 3,9 mln akcji. Ile jest u was ? Autor: ~niedowiarek [212.191.74.*]
    Widzę, że jesteś głównym mniejszościowym udziałowcem na forum bankiera
    może przybliżysz nieco spółkę
    bo biznes ma ciekawy
    byle Ruch i Gremi Media nie doili e-Kiosku
  • Re: Free float to 3,9 mln akcji. Ile jest u was ? Autor: ~gienek [95.49.96.*]
    A co tu przybliżać___jak zobaczysz lot w kosmosa, to już nie będzie czasu przybliżać__hehe
  • Re: Free float to 3,9 mln akcji. Ile jest u was ? Autor: ~mat-fiz-chem [89.74.107.*]
    witaj gienek,
    jaki lot w kosmos ?????
    proponuję zasadzić się na 42 grosze i czekać
    wtedy to będzie dobry interes
    za miesiąc kupisz a za pół roku sprzedasz po 58 gr
    to jest bardziej realny plan
  • Re: Free float to 3,9 mln akcji. Ile jest u was ? Autor: ~JS [89.171.123.*]
    Każdy ma swoją strategię i swoją ocenę sytuacji.
    Mat-fiz-chem ma taką i niech ustawia się na 0,42. Jak kuopi to zapewne zrobi dobry interes. Pytanie czy kupi?
    W mojej ocenie Ruch i Gremi nie bęą doiły kiosku bo mają szansę zarobić dużo więcej na wzroście kursu akcji e-kiosku niż na odpieniężaniu jego. Poza tym e-kiosk staje się główna platformą sprzedaży treści elektronicznych ( i także niebawem usług finansowych) dla obu tych grum medialnych. Najbliższe 2-3 lata to szybki wzrost biznesu e-prasy i e-książek. Dopiero jak rynek się za 3-4 lata ugruntuje to przyjdzie czas na dojenie z kasy.
    Teraz czekamy na wyniki 3 kw, które moga być rózne ( koszty połaczenia z nexto). Uważam, że od 4 kw. ruszamy ostro z zyskami do góry.
    JS
  • Re: Free float to 3,9 mln akcji. Ile jest u was ? Autor: ~gienek [212.160.172.*]
    OK Gimba___zatem każdy pilnuje swojego kosmosa__hehe__patrz - oczekiwane poziomy.
  • Re: Free float to 3,9 mln akcji. Ile jest u was ? Autor: ~mat-fiz-chem [89.74.107.*]
    Zgadzam się ze wszystkimi, OK, rzeczywiście nie ma żadnych zagrożeń dla spółki.
    Na pewno będzie się rozwijać i rosnąć w pozycjach przychody, aktywa i zysk roczny.
    Nieuchronnie staje się a właściwie już jest liderem w branży - to wszystko prawda.
    Ale liczę na to, że zawsze dobre spółki przed silnym wzrostem trochę spadają.
    Chcę odkupić sobie e-Kiosk w ilości 70-80 kilo i najlepiej po 45-50 gr
    Może mi się uda choć nie mam dużej nadziei. Ale stoję z ukrytym kupnem i czekam.
    Z prawej nie będę brał, bo musiałbym skupować - tak mi się wydaje - do 1,10 zł
    Prawdopodobnie kupię coś innego bo zaczaiłem się na kilku spółkach, ale e-kiosk dał mi ostatnio zarobić więc mam do niego słabość i chętnie bym odkupił.

Żeby nie było - wiem, że e-kiosk będzie powyżej 2 zł tylko nie wiem kiedy czy już na wiosnę 2015 czy może o rok później
    okazji inwestycyjnych jest wiele na GPW i e-kiosk jest bez wątpienia jedną z nich
    ale to nie przeszkadza zaczaić się niżej
    może za tydzień będę podbierał z prawej
    dziś jeszcze czekam w ukryciu

pozdrawiam Kolegów i Koleżankę której jakoś nie widać
  • Re: Free float to 3,9 mln akcji. Ile jest u was ? Autor: ~lolita [109.243.29.*]
    Czyi jednak kolega potrafi napisać coś z klasą, coś na poziomie, coś co po prostu da się przeczytać bez uczucia, iż wczorajszy obiad idzie człowiekowi na wstecznym.
    Hip hip - urrra!
    Jak widać - chcieć to móc.

Również pozdrawiam ciepło Kolegę "po fachu" oraz pozostałych Współpasażerów rejsu EKaEsem :)
  • Re: Free float to 3,9 mln akcji. Ile jest u was ? Autor: ~trolololo [94.254.145.*]
    140000 akcji

Jak spadnie po wynikach w ramach bezpodstawnej paniki to bede dobieral jak beda wolne srodki ;)
  • Re: Free float to 3,9 mln akcji. Ile jest u was ? Autor: ~narutek [212.191.74.*]
    Bąku, Prezesie
    puść jakieś info, że uruchomiliście nową platformę przed Świętami bo jakoś cicho i smutno

napisz choć, że korygujecie prognozę przychodów, której nie było

cokolwiek

nawet, że puściłeś .... już wiesz co
    też nas ucieszy

czy masz jakiś prezent dla nas na Święta ?
    myślę, że on bąki puszcza regularnie
    ale nie uważa tego za dobrą informację dla rynku

mógłby jednak napisać, że dotychczas wiceprezes brał jedno wynagrodzenie za zarząd no wicezarząd
    a teraz będzie brał dwie - mniejsze - może raczej dwa wynagrodzenia czyli za pracę jako dyrektor członek zarządu - od tego zusy i inne dyrdymały oraz za wiceprezesowanie już tylko z podatkiem dochodowym

jeżeli netto suma tych dwóch jest równa netto tej starej jednej
    a brutto suma tych dwóch jest niższa niż brutto ta pierwsza to OK
  • Re: Free float to 3,9 mln akcji. Ile jest u was ? Autor: ~frbhnefrf [89.76.220.*]
    macie tu na pokładzie babsztyla z którym nawet takiemu przyzwoitemu kwitowi ciężko bedzie urosnać ;)

zasiorbałym tego czegoś sporo bo kapitalnie mi podchodzi branża i akcjonariat , ale nie moge rozgryźć co tam się u nich naprawdę stało w ostatnim kwartale i co teraz kombinują ;/
  • Re: Free float to 3,9 mln akcji. Ile jest u was ? Autor: ~narutek [212.191.74.*]
    a mi się wydaje, że bąk Bąka byłby dobrym newsem
[x]
EKIOSK -4,52% 0,95 2025-10-10 15:16:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.