niezle to wygląda, ktoś wystawił 7 groszy a ktoś, prawdopodobnie nowy zasysa może umówili, ze Kopaczewski upłynni kawałek, żeby nowy inwestor odebrał po 7 i oprócz wylozenia kasy dosta duzy dyskont na cenie nabycia? co wy na to?
Podobny post chciałem napisać, bo też przeszło mi to przez głowę. Jeśli okaże się, że to prawda, to Ci którym udało się łyknąć po 7gr będą naprawdę zarobieni ;)
Leszcze nie łyknęłyby 2000K akcji. Gdyby normalnie ktoś puścił taki pakiet zatrzymałoby się na 5gr lub niżej. Ktoś automatycznie zbierał ten papier. Wygląda na to, że jeszcze trochę może się przemielić, a ostatecznie zamknie się na 8gr.
kopaczewski nie może nic sprzedać bo ma wszystko zastawione, przestańcie pier..olić. w bajce o inwestorze jest mowa o 10 mln. (a zdaje się że i to mało żeby uratować spółkę), więc co za ochłapy miałby tu zbierać? to jest zwykłe wywalanie przed kolejnym newsem
W sumie mam takie pytanie pomocnicze: wszyscy się jarają tym 29.10. a przecież to prezio sobie sam termin ustalił, zawsze może termin zmienić, przesunąć.