Gołym okiem można zauważyć że ktoś próbuje zaniżyć kurs i wywołać zamieszanie/panikę z celą odebrania akcji na niższych poziomach. Wystawia pakiet na sprzedaż licząc, że inni dołączą się, ale przeliczył się. Kończą mu się akcje którymi próbuje zbić kurs ale nie chce ich sprzedawać i dlatego skacze z poziomu na poziom próbując wywołać zamieszanie.
też jestem tego zdania ze nie warto teraz sprzedać, kupiłem po 0,60 i trzymam; co do wcześniejszego wpisu "jak tak tanio to kupujcie" - powiem tak - bez wahania bym dzisiaj kupił za wszystko co wydałem kiedy akcje były warte 60 groszy
Jeszcze dziwniejsze jest to, że MIT jest właściwie jedyną częścią MNI, która przynosi mu zyski i stanowi fundament przetrwania!! Najlepiej by było, co jest raczej niemożliwe, gdyby MIT się uniezależniło od działań MNI, wtedy cena akcji MIT poszybowałaby w górę. W obecnej sytuacji należy po prostu poczekać!!
samo czekanie tu nic nie da , prawdopodobnie spadającej brzytwy się nie łapie ale według mnie ta spółka jest wart kilka razy tyle ile jest notowana i skoro bedzie nadal spadać to trzeba akumulować a nie oddawać po 18 gr bądz niżej.