• Do Zarządu Autor: ~drobnyspekulant [217.99.15.*]
    Może by tak łaskawie zarząd dał jakiś komunikat - napisałem emaill do spółki i nic zero odpowiedzi , co zarząd olewa akcjonariuszy ?
  • Re: Do Zarządu Autor: ~jacaaaa [83.238.183.*]
    Olewa, ja już 3 razy pisałem w ciągu 2 miesięcy i nic. Dziś też napisałem. Muszę o jakimś prawniku pomyśleć czy coś się uda odzyskać.....
  • Re: Do Zarządu Autor: ~drobnyspekulant [178.43.14.*]
    No co zarządzie taki jesteś niekumay źe nwwet drobnego infa nie dajesz rady zredagować to co mówić o prowadzeniu działalności
  • Re: Do Zarządu Autor: ~drobnyspekulant [95.49.0.*]
    No szanowni państwo gdzie raporty ??????????????? - robicie coś czy drugie PMI
  • Re: Do Zarządu Autor: ~Geo [89.69.106.*]
    Wiem że osoby związane z F8 czytają to forum.

Nie rozumiem jaki problem może mieć F8 z KRS?

Odbyło się walne na którym prawomocnie została powołana Rada Nadzorcza, a następnie powołany został nowy Prezes Zarządu. Ile trzeba dobrej woli żeby złożyć wniosek do sądu ?
    Przecież większość wymagań GPW spełnili.
    Wiadomo jeszcze raporty ale każdy księgowy może to zrobić z dostępem do danych. Ostatnio przed zawieszeniem nawet przyspieszyli publikacje raportu żeby zdążyć przed walnym.

O co biega? Chcą się usunąć z giełdy? Jakieś ukryte dno? Długi przekraczające wartość spółki? Może trzeba by było po prostu wyprostować sytuacje w spółce? Chyba po to było to walne w sierpniu? Na co czekamy?
  • Re: Do Zarządu Autor: ~mir [91.233.69.*]
    Jezeli usuną ich z giełdy to będą mogli robić ze spółką co tylko zechcą i nikt ich nie będzie sprawdzał.

Wykupią za grosze co zostało, a reszta w upadłość i po krzyku.

• Re: Do Zarządu Autor: ~xxx [176.121.112.*]
    zapewne tak
    dobrej woli tu od dawna nie ma
    wszystko mozna bylo raz dwa zalatwic
[x]
8FORMULA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.