Jak widzicie robaczki, na ostatniej "wysokoobrotowej" sesji zostaliście napchani kwitem do oporu i teraz siedzicie bez kasy. Co widać po dzisiejszej sesji ustały zakupy i wyrzutka też nie dominuje - ktoś odsypał kwit i poszedł na inny walor. Jeśli teraz jakiś wybawiciel nie wyciągnie was z tej opresji posiadania akcji Depend ( wybawicielem może okazać się Kluba z kolejnym przypudrowanym komunikatem ), to będziecie tu porastać mchem i sunąć krokowo w 14 groli.
Ps. Moder.ator, łapy od wątku z daleka, bo ostatnio przechodzisz sam siebie w redukowaniu prawdy.
A ja mam do Moderatora takie małe pytanie: Czy możecie blokować użytkowników tego forum?
Jeżeli tak to sugeruję zredukować szaleństwo i zablokować IP osobnika o nicku 4,5.
Nie mam nic przeciwko domysłom które ludzie tu snują, w jedną i w drugą stronę, wiemy wszyscy że różne scenariusze są prawdopodobne.
Jednak ten osobnik nie snuje domysłów, on twierdzi że wie. Twierdzi że to co pisze to "prawda" - mimo że z prawdą nie ma to nic wspólnego.
Klasyczna definicja prawdy to "dane zdanie A jest prawdziwe wtedy i tylko wtedy, gdy stan faktyczny opisany przez zdanie A ma rzeczywiście miejsce".
Osobnik ten nie ma natomiast pojęcia jaki jest stan faktyczny w porównaniu do jego domysłów. Są to tylko i wyłącznie jego domysły/subiektywne stwierdzenia.
Jeżeli uważa je za prawdę objawioną i za mesjasza tego forum, musi mieć nie po kolei w głowie.
Czy takich osób - szalonych/debili/idiotów (nie wiem jaki jest poprawny termin medyczny) nie powinno się usuwać z takich miejsc?
> Klasyczna definicja prawdy to "dane zdanie A jest prawdziwe wtedy > i tylko wtedy, gdy stan faktyczny opisany przez zdanie A ma rzeczywiście > miejsce".
W takim razie nici z linii kredytowej - stan opisany nie ma miejsca :)
> Jeżeli tak to sugeruję zredukować szaleństwo i zablokować IP osobnika > o nicku 4,5. > Czy takich osób - szalonych/debili/idiotów (nie wiem jaki jest poprawny > termin medyczny) nie powinno się usuwać z takich miejsc?
nie tylko Ciebie irytuje ten psi-synek ... kiedy rosnie DEPEND znika z forum ...kiedy spada nagle zjawia sie jak jak jakas zmora... NA PEWNO 4,5% MA JAKIES ZABURZENIE OSOBOWOSCI ...to PEWNE