Zgadnij lepiej kto napisał cytuje "będzie 10 zł za jedną akcję", "będzie 15 zł za jedną akcję"!!! Jesteś pośmiewiskiem forum!! Obrót 10 zł a ten o górnych widłach pisze!!! Co za porażka umysłowa!!!
Pisałem, że masz siano w głowie i to się sprawdza!!! Wielka pustka umysłowa........... naucz się liczyć na 10 a później następny etap edukacji......!!!
Pytam się gdzie 10 zł o których pisze od miesiąca sedea??? Nie odpowiedział na pytanie a cały czas pisze o pierdołach!!! Chcesz być poważny to słucham!!
Poproszę o chociaż jeden argument dlaczego w/g Pana ma być 0,80 bo w/g mnie jeżeli będzie chociaż kilka procent zysku z ostatnio podpisanch umów to tutaj będzie 15 zł. za akcję. Proszę merytorycznie się wypowiedzieć. Potrafi pan tak?
Duży kontrakt nie jest wyznacznikiem dużych zysków. Patrz BPG i Polimex. Mają w portfelu zamówienia za miliardy i są olbrzymie straty bo weszli w działkę na której się nie znają czytaj budowa dróg. Pozdrawiam!
Szanowny Panie spółki te były źle zarządzane i dlatego tak skończyły. W/g mnie Aedesem rządzą rozsądni ludzie i porównywanie Aedesa do POLMEXU czy PBG mija się z celem.