Tak się odgrażałeś, że zobaczę, będę płakał bo takie tutaj będą wzrosty........... i co inwestorze??? Nie udało się naganianie na 15 zł bo leszcz okazał się mądrzejszy od Ciebie!!! Będziesz sprzedawał ten papier toaletowy po 50 gr lub niżej!!!
I tutaj się mylisz!!! Zresztą jak zawsze - można prześledzić Twoje wpisy na wielu spółkach. Ty zawsze tracisz!!! Tam gdzie Ty tam spadki. Twoja obecność tutaj utwierdza mnie w przekonaniu, że będą tutaj olbrzymie spadki !!!
Szanowny Panie już to uzasadniłem ale mogę ponownie! Spólka nie ma doświadczenia w budowie zakładów przemysłowych bo zajmuje się budownictwem mieszkaniowym. Jak pokazuje doświadczenie innych firm z branży budowlanej tj. Hydrobudowa, PBG, Polimex duży kontrakt nie koniecznie przekłada się na duże zyski, wręcz odwrotnie na duże straty. Pozdrawiam! PS. 80 gr to już będzie w następnym tygodniu a póżniej już będzie panika!
Szanowny panie spółka ma doświadczenie w budownictwie. Postawienie budynków przemysłowych jest dla takiej firmy równie proste jak stawianie budynków mieszkalnych.
Może Pan wierzyć albo nie ale późniejsze wyposażenie postawionych budynków w maszyny i uruchomienie całej linii produkcyjnej też nie jest skomplikowane jeżeli korzysta się z usług odpowiednich specjalistów.
Podpisując umowy na wykonawstwo, wyposażenie i koordynację wszystkich prac spółka brała pod uwagę wszystkie zagrożenia łącznie z tymi pogodowymi i podpisane umowy powinny przynieść niezłe zyski. Niech Pan nie przytacza tutaj złych przykładów typu POLIMEX i inne spółki. Spółki te były źle zarządzane i dlatego teraz są w takiej złej sytuacji. Pozdrawiam
Nie znam prezesów aedes więc nie wiem czy są rozsądni. Byłoby dla wszystkich dobrze, żeby Twoje twierdzenia się sprawdziły. Jak będzie zobaczymy. Powtarzam po kursie ewidentnie widać jaki wariant jest realizowany. Pozdrawiam!
dokładnie miesiąc temu kurs 1,8 teraz 1,08..............oczywiście dla was trend jest wzrostowy nawet jak spadnie do 0,5, he, he na co się zapowiada!!!
Wystarczy spojrzeć na wykres, żeby wiedzieć żeten spadek to tylko korekta wzrostów. Oczywiście pan Panie Radku może się z tym nie zgadzać. Każdy widzi to co chce zobaczyć. Pozdrawiam
On nawet nie zna słowa korekta. Jedyne o czym permanentnie tu pisze to 0,8 bo on tak chce. Szkoda czasu na polemikę z kimś takim. Poza tym przez jego śmieci nie mogą się przebić inni mający coś do powiedzenia. 90 % postów produkuje radek. Wszystkie merytorycznie bezwartościowe.
Zgadzam się z przedmowcą. Widać tu prywatną wojenkę. Wydaje mi się, że głównym priorytetem jest potrzeba posiadania racji ( żeby wyszło na moje). A newconnect to plan dalszy..