hehe, wyleszczona spółdzielnia od rana wypisuje bzdety, że też to czasu nie szkoda , ciekawe kto to odebrał spółdzielcom, ...zachciało się kółka kręcić po 300 zł, zamiast siedzieć już na złotówce z przystankiem na 10 zł, w drodze po 100, a teraz wychodzą z siebie, ale taka to spółdzielnia !!!.......nie siedzę tu całą dobę, a wczoraj z ciekawości obserwowałem od czasu do czasu kurs hptg no i szkoda, że go nie kupiłem .........nie oddawać spółdzielni akcji, ....100 zł w drodze, ....... !!!! heheh
na cde to dopiero nie ma obrotu, tylko, że go sztucznie podtrzymują, przewalając papier by znaleźć naiwnych, bo tam nie ma pod co rosnąć, nikt tego nie kupi, bo niby po co, ....ne terra jest zupełnie inaczej, kolejne infa w drodze, wystarczy parę sesji wzrostów, by spółką zainteresował się szeroki rynek !!! i spółdzielcy chcą to wykorzystać, i obkupić się w tanie akcje, bo nikt im nie zwiększy free float, więc mogą ustawiać spółkę jak chcą, no chyba, że WDM w końcu pokaże swoje !!! ......nie oddawać ...100 zł możliwe !!!!
ha!, spółdzielnia oddawała po 67, 66, do 60 gr, licząc że zakręcą super kółko na 300 zł i odbiorą po 40-kilka , ale się przeliczyli, bo nikt nie oddaje i nie mają co kupić, a jak zaczną brać z prawej kurs wystrzeli, piszą bzdety by zniechęcić do spółki i by za wszelką cenę nikt nie chciał dokupić akcji ..........ciekawe kto to zbierał !!!, a dobrze wiedzą, że spółka zajdzie daleko i że będzie z kursem lepiej niż na ekoexport, !!!!!!!!!!
hahahaha, znów przerzucili do siebie po 45 gr, hehehe, to zlecenie na sprzedaży nie stało nawet kilka sekund, jeden zapodał drugiemu by od niego odabrał, nawet nie można było wypisać zlecenia ....heheheh, ....ale nie martwić się kolejne infa tuż tuż , niedługo zaczną zabierać sobie akcje nawzajem !!!!!
macie takie pomysły, takie spółki, które na rynku byłyby rozchwytywane, a nie potraficie o nie zadbać, tragedia ......czasami potrzebna jest inicjatywa ze strony głównych akcjonariuszy na tym rynku , a i sami byście na tym zarobili, nie rozumiem tego ......
członek, a gdzie są twoje akcyjki ???......kto ci je odkupił i teraz nie chce oddać, że tu siedzisz całą dobę odpowiadając natychmiast na każdy wpis, choć to taka według ciebie nędzna spółka i będzie tylko spadać ?? heheheh
Nędzna spółka i nic nie warta ? Chyba nie mówisz o HydroPhi lub nie śledzisz aktualnych komunikatów :) Jeżeli twierdzisz, że spółka jest nic nie warta, która wprowadza nową technologię, która nie tylko ma pierwsze pozytywne testy i znacznie wpłynie na gospodarkę a zainteresowanie już teraz jest nią na skalę Europejską to ja nie mam wiecej do Ciebie pytań ponieważ takiej spółce pozostaje tylko kibicować
....i po kiego wuja było to uwalać, ciężko zrozumieć, że lepiej zarobić w trzy miesiące 200, czy 1000 % spokojnie niż w te trzy miesiące skakać jak ze sraczką i raz ugrać 30 %, a innym razem stracić 25 % ...!!!
nooo zasypałem podaż ....hehe, no ale jak dla was jedna sztuka czy sto to dystrybucja, to 10 tyś sztuk to już kosmos !!!! ( 5 tyś zł, to jakim wy wolumenem chcecie obracać ???) a wiem, jak na cde 200 szt, 400 w porywach oczywiście !!!
...bo myślenie spółdzielcy groszołapa jest proste : nie ma na arkuszu na s to teraz zarobię krocie, zaraz zleci się głupia ulica i wszystko odbierze powyżej, całą resztę ....heheh, a jest zupełnie odwrotnie, nikt normalny tego nie weźmie, bo kto to od niego odkupi z np. 50 % przebitką, by się ugotować a i w każdym biurze maklerskim odradzą takiemu zakup takich akcji, no chyba , że jest poczatkującym i jedzie sam z zakupami, a tu chodzi o to by znaleźć emerytów, różne szemrane fundy, i normalnych inwestorów, którzy nie będą musieli siedzieć przed notowaniami cały dzień, którzy kupią to co spółka oferuje, przyszłość, a w pakiecie powinien być obrót płynność i przewidywalne zachowanie kursu !!!! ,
Jakbyś to jeszcze robił naturalnie Bolku to zrozumiałbym jednakże aż zbyt nachalnie próbujesz tutaj działać ;] Mimo twoich działań spółka jakoś ma się dobrze i spadków nie ma, mimo iż chyba ty nawet wspominałeś, że na koniec tygodnia będzie 10gr a tu jakoś jest >50gr :)